طرز تهیه برنج طعم دار؛ جزییات کامل
برنج را چطور طعم دار کنیم؟ جواب این سوال را اینجا بخوانید و فوت و فن کار را یاد بگیرید.
دوات آنلاین -برنج طعم دار شاید باب میل خیلی ها نباشد اما بعضی ها هم آن را خیلی می پسندند. به هر حال طعم دار کردن برنج به یک بار امتحان کردن می ارزد. روش انجام این کار را در ادامه به نقل از خراسان بخوانید.
مواد لازم برای برنج طعم دار
برنج - ۲۰۰ گرم
روغن زیتون – یک قاشق غذاخوری
برگ بو - ۶ عدد
چوب دارچین - ۲ عدد کوچک
میخک - ۲ عدد
هل - ۴ دانه
زیره سیاه - ۲ قاشق مرباخوری
زردچوبه - یک چهارم قاشق مرباخوری
لیموی تازه درشت - یک عدد
آب - ۴۵۰ میلی لیتر
نمک - به مقدار لازم
جعفری - به مقدار لازم برای تزیین
روش طعم دار کردن برنج
1- برنج را خیس کنید.
بیشتر بخوانید: چه کار کنیم که برنج قد کشیده دربیاید
2- در یک ظرف مناسب روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید.
3- برگ بو، میخک، دارچین، هل، زردچوبه و زیره را داخل روغن تفت دهید.
4- آب برنج را بریزید و به مواد اضافه کنید و همراه با آب لیموترش، آب و نمک روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و میزان آب کافی باشد.
5- پس از جوش آمدن و تبخیر آب اضافی ، برنج را دم کنید.
6- پس از دم کشیدن برنج با جعفری خرد شده تزیین و سرو کنید.
12jav.net