بوی بد گوشت را چطوری بگیریم؛ چند ترفند ساده
با استفاده از یکسری ترفندهای ساده و معمولی می توان به راحتی بوی زهم گوشت را رفع کرد.
دوات آنلاین -شاید شما هم از جمله افرادی باشید که با بوی زهم گوشت مشکل دارید و نمی دانید این بوی بد را چطوری بگیرید و از بین ببرید. روش های این کار در ادامه به نقل از خراسان ذکر شده و هیچ کدام هم اصلا راه پیچیده و سختی نیست.
سطح گوشت را با آرد بپوشانید
برای از بین بردن بوی زهم گوشت قرمز روی آن را با آرد بپوشانید برای یک کیلوگرم گوشت، حدود یک مشت آرد نیاز است .بعد از یک یا دو ساعت گوشت را با آب معمولی بشویید.
ترفند: تلخی غذا را چطور و با چی بگیریم
گرفتن بوی بد گوشت با مخلوط سرکه و سیر له شده
روی گوشت مخلوط سرکه و سیر له شده بزنید و بعد از 30 دقیقه گوشت را با آب بشویید و بپزید.
گوشت را با نمک و نشاسته مخلوط کنید
نمک و نشاسته را به مقدار یک به دو با هم مخلوط کنید و در کمی سرکه بریزید و گوشت را داخل آن بگذارید و به آهستگی مالش دهید تا محلول نشاسته ،نمک و سرکه به خورد آن برود آن گاه گوشت را بشویید.
استفاده از رزماری برای رفع بوی زهم گوشت
زمان آشپزی با گوشت گوسفند و مرغ، می توانید چند شاخه رزماری به آن اضافه کنید تا بوی بد گوشت و مرغ گرفته شود و پس از پختن غذا آن ها را بیرون بیاورید.
همچنین برای از بین بردن بوی زهم گوشت قرمز، پیش از فریز کردن به مدت ۴-۳ ساعت آن را در سرکه، برگ بو، زعفران، سیر و پیاز رنده شده قرار دهید تا طعم دار شود، آن گاه آن را در فریزر بگذارید. برای طعم دار کردن گوشت قرمز بهتر است به جای آبلیمو از کیوی استفاده شود؛ کیوی سبب ترد شدن گوشت قرمز در عرض یکی دو ساعت میشود.
ترفندهای پختن گوشت
یکی از عوامل اثر گذار در طعم و مزه گوشت، شیوه پخت آن است. پختن گوشت با حرارت بسیار کم و طبخ بیش از اندازه آن میتواند در مزه و بوی گوشت اثر منفی بگذارد.
یاد بگیرید: رفع بوی سوختگی انواع غذاها با چند ترفند ساده
برای سرخ کردن گوشت، اول تابه را گرم کنید، روغن را در تابه بریزید و بگذارید خوب داغ شود، آن گاه گوشت را به تابه اضافه کنید. حرارت را نه خیلی کم کنید که گوشت در روغن آب بیندازد و نه خیلی زیاد کنید که سطح بیرونی گوشت بسوزد. تکههای گوشت را مرتب بچرخانید که گوشت، مغز پخت شود.
یکی از روش های پختن گوشت به شیوه کبابی این است که گوشت را پیش از پخت در ترکیبی از روغن زیتون، پیاز، فلفل دلمهای، لیموترش و فلفل سیاه بخوابانید و چند ساعتی در دمای ۶ تا ۸ درجه سانتیگراد قرار دهید.
برای طبخ گوشت، پیاز را تفت دهید، گوشت را به آن بیفزایید و بعد از تفت دادن گوشت، کمی آب به آن اضافه کنید. برای گوشت گوسفندی حدود ۳ ساعت و برای گوشت گوساله حدود ۴ ساعت صبر کنید تا به طور کامل بپزد، آن گاه ادویههای مد نظر را به آن بیفزایید و بگذارید قدری بجوشد تا گوشت طعم دار شود و بوی بد آن از بین برود.
12jav.net