طرز تهیه کوکوی پنیری سیب زمینی
کوکوی پنیری از جمله غذاهای جذابی است که می توانید برای شام درست کنید. دستور پخت آن را بخوانید.
دوات آنلاین -غذا با پنیر پیتزا معمولا خیلی جذاب و هیجان انگیز می شود و به ویژه بچه ها خیلی آن را دوست دارند. یکی از این غذاهای محبوب کوکوی پنیری سیب زمینی است.
مواد لازم برای ۴ نفر
فیله مرغ - ۲۵۰ گرم
سیب زمینی - ۳ عدد کوچک
فلفل دلمه ای - یک عدد
پیاز - ۲ عدد
سیر - ۲ حبه
تخم مرغ - ۲ عدد
زردچوبه و نمک و فلفل - به مقدار لازم
آرد سوخاری- به مقدار لازم
پنیر پیتزای رنده شده - ۲۰۰ گرم
دستور پخت کوکوی پنیری سیب زمینی
1- برای تهیه کوکوی پنیری باید فیله مرغ را با یک پیاز و یک حبه سیر و آب درون قابلمه بریزید و اجازه دهید تا آب پز شود و مزه بگیرد.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سینه مرغ شکم پر با پنیر
2- در قابلمه دیگری هم سیب زمینی ها را به صورت مجزا آب پز کنید.
3- سیب زمینی های پخته شده را با گوشتکوب له یا با رنده ریز رنده کنید و فیله مرغ را ریش ریش و به سیب زمینی ها اضافه کنید و فلفل دلمه ای خرد شده را هم به آن بیفزایید و خوب به هم بزنید.
4- در این مرحله پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید و سیر را هم رنده یا له کنید و به دیگر مواد بیفزایید.
5- سپس تخم مرغ، نمک، زردچوبه و فلفل را اضافه کنید و مواد را به خوبی به هم بزنید.
بدانید: روش درست کردن همبرگر خانگی با گوشت چرخ کرده
6- مقداری از مواد به اندازه یک نارنگی بردارید و کف دست باز کنید و کمی پنیر پیتزا وسط آن بگذارید و از اطراف جمع کنید مانند چانه نانوایی و کمی از یک طرف فشار دهید تا راحت تر سرخ شود.
7- در این مرحله کوکوهای آماده شده را در آرد سوخاری بغلتانید.
8- در تابه روغن بریزید و روی اجاق قرار دهید و صبر کنید تا روغن داغ شود. کوکوها را در روغن قرار دهید تا سرخ شوند.
منبع: خراسان
12jav.net