دوات آنلاین -انبه میوه ای بسیار مفید است که آن را هم به صورت خام می توان میل کرد و هم با آن خوراکی های خوشمزه درست کرد، از دسر تا سالاد و ترشی. همه اینها حسابی طرفدار دارند و اتفاقا قیمت های آماده شان هم بالا است پس بهتر است خودتان کمی ذوق به خرج بدهید و هر کدام را که دوست دارید در خانه تهیه کنید.
دسر خوشمزه با انبه
پاناکوتا نوعی دسر ایتالیایی است که می توان در آن از میوه های مختلف استفاده کرد و اتفاقا پاناکوتای انبه از انواع محبوب است که شما برای تهیه آن برای 4 نفر به مواد زیر نیاز دارید:
انبه: ۱ عدد
ژله انبه: ۱ بسته
آب جوش: یک و نیم لیوان
شیر: ۱ لیوان
شکر: ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه پاناکوتای انبه
ژله انبه را با آب جوش مخلوط و هم بزنید تا کاملا حل شود.
انبه را پوست کرده و ریز خرد کنید. سپس انبه را با شیر و شکر مخلوط کنید.
بعد از خنک شدن ژله انبه، مخلوط شیر را به ژله اضافه و هم بزنید. قالب مورد نظر خود را کمی چرب کنید.
مایه پاناکوتا را در داخل آن بریزید و به مدت ۲ تا ۳ ساعت در یخچال بگذارید تا آماده شود.
درست کردن سس با انبه
با انبه سس هم می شود درست کرد. سالسا نوعی سس مکزیکی است که البته اگر از چیزهای تند خوش تان نمی آید بهتر است سراغش نروید. سالسای انبه را معمولا برای مرغ و ماهی استفاده می کنند و برای تهیه آن مواد زیر مورد نیاز است:
انبه: یک عدد
فلفل دلمهای قرمز: یک چهارم فنجان
پیاز خرد شده: یک عدد
گشنیز خرد شده: دو قاشق غذاخوری
فلفل هالوپینوی خرد شده: یک عدد
آب لیموترش: سه قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم
طرز تهیه سالسای انبه
برای تهیه سالسای انبه، ابتدا پوست انبه را بگیرید و هسته آن را خارج کنید. سپس آن را خرد کنید. فلفل دلمهای را هم ریز خرد کنید.
گشنیز را خرد کنید. یک کاسه متوسط بردارید و در آن انبه، فلفل دلمهای قرمز، پیاز، گشنیز، فلفل هالوپینو و آب لیموترش را خوب با هم مخلوط کنید. ترکیب به دست آمده را با مقدار کافی نمک و فلفل طعمدار کنید.
روی ظرف را بپوشانید و آن را قبل از سرو به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا خنک شود.
میلک شیک انبه؛ یک نوشیدنی خنک
میلک شیک نوشیدنی تابستانی مجلسی است که می توانید نوع انبه ای آن را با استفاده از مواد زیر در خانه درست کنید. البته این حجم مواد برای دو نفر است.
انبه : دو عدد
شیر سرد : یک پیمانه
بستنی وانیلی : نصف پیمانه
هل : به میزان دلخواه
بیشتر بخوانید: طرز تهیه شیر انبه ساده و عسلی در خانه
طرز تهیه نوشیدنی با انبه
ابتدا انبه ها را پوست بگیرید و هسته ی آن را خارج کنید. انبه ها را به قطعات کوچک خرد کنید.
تکه های انبه را به همراه بستنی وانیلی و شیر سرد درون مخلوط کن بریزید. باید موادی کاملا یکدست بدست آورید. حال باید این شیک را در لیوان های مخصوص بریزید و به بهترین شکل آن را تزئین کنید.
بفرمایید اسموتی انبه
اسموتی انبه هم خنک است و هم انرژی زا. پس دست به کار شوید آن را با مواد زیر درست کنید:
یخ: یک فنجان
انبه خرد شده یخزده: دو فنجان
موز خرد شده متوسط: یک عدد
ماست یونانی بدون طعم: نصف فنجان
آب پرتقال: سه چهارم فنجان
عسل: یک قاشق چایخوری (یا بیشتر)
بیشتر بخوانید: طرز تهیه اسموتی توت فرنگی و موز
طرز تهیه
تکههای یخ، انبه و موز خرد شده، ماست یونانی، آب پرتقال و عسل را در مخلوطکن بریزید. مواد را به مدت ۴۵ ثانیه تا ۱ دقیقه بزنید تا اسموتی غلیظ و نرم شود.
برای اینکه اسموتی به غلظت دلخواهتان برسد، میتوانید آب پرتقال بیشتری به آن اضافه کنید.
اسموتی را بچشید و در صورت نیاز عسل بیشتری به آن اضافه کنید. اسموتی انبه را درون لیوان مدنظر خود بریزید و از نوشیدن آن لذت ببرید.
سالاد انبه را چطور درست کنیم
حالا نوبت به سالاد می رسد. سالاد از آن خوراکی هایی است که هر چه دم دست تان آمد می توانید در آن بریزید البته به شرط اینکه ترکیب مزه ها درست از کار در بیاید و طعم نامانوس و بدی پیدا نکند. سالاد انبه را می توایند با مواد زیر درست کنید:
انبه رسیده: سه عدد
فلفل دلمهای قرمز: دو عدد
پیاز: نصف یک عدد
ریحان تازه ریز خرد شده: نصف فنجان
گشنیز تازه درشت خرد شده: نصف فنجان
برای تهیه سس سالاد انبه هم به مواد زیر نیاز دارید:
آب لیموترش: نصف فنجان
شکر سفید: چهار قاشق چایخوری
پرک فلفل قرمز: یک چهارم قاشق چایخوری
روغن سبزیجات: دو قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد ذرت
طرز تهیه
برای تهیه سالاد انبه، ابتدا پوست انبهها را بگیرید و آنها را ریز خرد کنید. پیاز و فلفل دلمهای قرمز را هم خرد کنید.
یک کاسه بزرگ بردارید و در آن انبههای خرد شده، فلفل دلمهای قرمز، پیاز، ریحان و گشنیز تازه را بریزید و خوب هم بزنید. قبل از اینکه سس را روی سالاد بریزید، آن را برای مدت زمان کافی در یخچال قرار دهید تا خنک شود.
حالا نوبت به درست کردن سس سالاد انبه میرسد. در یک کاسه کوچک آب لیموترش، شکر سفید، پرک فلفل قرمز، روغن سبزیجات و نمک و فلفل را با یکدیگر مخلوط کنید.
کاسه سالاد را از یخچال بیرون بیاورید و سس را روی آن بریزید. سالاد را خوب هم بزنید.
این هم از ترشی انبه
یادتان باشد ترشی انبه که در جنوب کشور خیلی طرفدار دارد ترشی تند است. پس در میزان مصرف آن دقت کنید. آن را می توانید با مواد زیر درست کنید:
انبه سبز: سه کیلو
سیر: یک و نیم کیلو
شکر: یک سوم پیمانه
فلفل قرمز تند: ۶ قاشق غذاخوری
سیاهدانه: ۶ قاشق غذاخوری
تخم گشنیز: ۶ قاشق غذاخوری
گلپر، نمک و زردچوبه: به مقدار لازم
سرکه: یک و نیم لیتر
بیشتر بخوانید: ترشی بادمجان شکم پر را چه طور درست کنیم
طرز تهیه ترشی انبه
انبهها را بشویید و بعد از اینکه پوست آنها را گرفتید، به شکل خلالهای بزرگ خرد کنید. به انبههای خرد شده نمک و زردچوبه بزنید و آنها را ۲۴ ساعت در مقابل نور خورشید قرار دهید تا کمی خشک شوند.
شکر و کمی زردچوبه به سرکه اضافه کنید و آن را بجوشانید. وقتی سرکه خنک شد، سیرها را داخل آن رنده کنید. یک ردیف انبه داخل شیشه بچینید و روی آن فلفل قرمز، تخم گشنیز و سیاهدانه بریزید. این کار را آنقدر تکرار کنید که شیشه کاملاً پر شود.
مخلوط سرکه و سیر را روی انبهها بریزید و درب شیشه را محکم ببندید. شیشه را در جای خنک قرار دهید و یک هفته بعد از آن استفاده کنید.
منابع: غذالند - دیجی کالا مگ
12jav.net