2021/06/19
۱۴۰۰ شنبه ۲۹ خرداد
طرز تهیه کامل پاناکوتا؛ دسر ایتالیایی مناسب برای مهمانی‌ها

طرز تهیه کامل پاناکوتا؛ دسر ایتالیایی مناسب برای مهمانی‌ها

اگر قصد دارید از مهمانان خود با یک دسر عالی پذیرایی کنید پاناکوتا گزینه بسیار خوبی است.

دوات آنلاین-پاناکوتا دسری ایتالیایی است که البته اکثرا آن را دوست دارند. این دسر به وسژه برای مهمانی‌های شما بسیار مناسب است. طرز تهیه پاناکوتا را به نقل از کاغذ رنگی بخوانید:

 

مواد لازم برای پاناکوتا

300 میلی‌لیتر خامه

200 میلی‌لیتر شیر

60 گرم شکر

1 غلاف وانیلی

2 برگ ژلاتین که در آب سرد نرم شده‌اند.

پاناکوتا یک دسر ایتالیایی

طرز تهیه پاناکوتا

همانطور که گفته شد، تهیه پاناکوتا بسیار ساده است. این دسر ساده در شش مرحله آماده خواهد شد.

 

دانه‌های وانیل را از غلاف خود خارج کنید؛ سپس آن‌ها را با شیر خامه و شکر در قابلمه بریزید.

 

قابلمه را روی شعله آتش با حرارت کم قرار دهید. احتیاجی به جوشاندن شیر‌ نیست. کافیست شکر، شیر، خامه و وانیل‌ها در هم مخلوط شوند تا ماده‌ای یک‌دست ایجاد کنند.

 

قابلمه را از روی اجاق بردارید. حالا باید برگ‌های ژلاتین را به آن‌ها اضافه کنید و اجازه دهید آن‌ها در مخلوط مواد اولیه پاناکوتا حل شوند

 

بیشتر بخوانید: چطور ژله را قالب بزنیم که نشکند

 

مواد مخلوط شده پاناکوتا با ژلاتین را در یک صافی ریز بریزید. این کار را به آرامی انجام دهید و اجازه دهید تمام ناخالصی‌های این ترکیب گرفته شود. سپس قابلمه را کنار بگذارید تا با دمای خانه خنک شود. لازم است هرچند لحظه آ‌ن‌ها را هم بزنید تا مواد کاملا یکدست باشند.

 

پس از اینکه محتوای پاناکوتا خنک شد؛ اول یک‌بار دیگر مواد را هم بزنید و سپس پاناکوتای مایع را در قالب‌ها بریزید. قالب‌ها را به مدت 3 ساعت در یخچال بگذارید تا خودشان را بگیرند.

 

برای خارج کردن پاناکوتای قالبی، قالب را برای چند ثانیه زیر آب داغ بگیرید، سپس بادقت قالب‌ها را کف بشقاب برگردانید.

 

دسر پاناکوتای شما آماده سرو و تزیین کردن است.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه عصرانه شیک و خوشمزه برای یک مهمانی دوستانه

 

پاناکوتا را چگونه سرو کنیم

باتوجه به اینکه آماده کردن و تهیه پاناکوتا پیچیدگی خاصی ندارد؛ تاثیرگذار‌ترین مساله در طعم آن افزودن چاشنی‌هاست. در این دسر طعم چاشنی‌ها و ذوق سرآشپز حرف اول را می‌زند. افراد زیادی این دسر را با طعم‌های مختلفی سرو کرده‌اند. برای مثال اضافه کردن شکلات سفید، کارامل، گلاب، میوه‌های مختلف، بستنی، شکلات، کره و… بسیار رایج است. البته شما می‌توانید از گیاهانی مثل: نعناع، گل‌ گاو‌ زبان و عسل هم استفاده کنید.

پاناکوتا یک دسر ایتالیایی

تزیین پاناکوتا

در تهیه پاناکوتا مانند سرو برای تزیین هم دستتان باز است.

 

اگر می‌خواهید دسری متفاوت از دیگران آماده کنید، پیشنهاد می‌کنم پاناکوتا را در قالبی با شکل متفاوت بریزید. برای اضافه کردن مواد تزیینی هم سیب، توت‌فرنگی، موز و… انتخاب‌های خوبی خواهند بود.

 

اگر به نظر شما نحوه تهیه پاناکوتا ساده نیست یا وقت بسیار کمی دارید، می‌توانید از انواع نیمه آماده آن در فروشگاه‌ها استفاده کنید. درصورتی‌که روش بهتری برای تهیه پاناکوتا می‌شناسید، آن را با مخاطبان کاغذرنگی درمیان بگذارید.

 

لوازم آشپزخانه کالا و ما
کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.