2024/10/30
۱۴۰۳ چهارشنبه ۹ آبان
پیشنهادات ما
غذا با فلفل دلمه ای چی درست کنیم

غذا با فلفل دلمه ای چی درست کنیم

طرز تهیه سه غذا با فلفل دلمه ای را به همراه ترشی مخصوص در این مطلب بخوانید.

دوات آنلاین -فلفل دلمه ای هم طعم خوبی دارد و هم رنگ و بویش مطبوع است. دلمه مهم ترین غذایی است که با آن درست می کنند که طرز تهیه آن در ادامه آمده است اما غیر آن دستور پخت دو غذای دیگر هم توضیح داده شده و روش تهیه ترشی فلفل دلمه هم در انتها آمده است.

دستور پخت پلو با فلفل دلمه ای

پلو با فلفل دلمه ای

یکی از غذاهای خوشمزه ای که می توانید با فلفل دلمه ای درست کنید پلو با فلفل دلمه است. اصلا نسبت به آن حس بدی نداشت باشید این غذا خیلی طعم خوبی دارد و اطمینان داشته باشید از آن خوش تان می آید.

 

مواد لازم

برنج: 4 پیمانه

فلفل سیاه: یک قاشق سوپ خوری

مرغ: 1 کیلو

نمک: به میزان لازم

زعفران ساییده شده: به مقدار کافی

پیاز: 2 عدد متوسط

زردچوبه: نوک قاشق چای‌خوری

فلفل دلمه ای : 3عدد

 

راهنمایی: خاویار بادمجان خانگی چگونه درست می شود

 

دستور پخت

در اولین مرحله برنج را پاک کنید و آن را برای مدتی در آب و نمک بگذارید.

 

سپس پیازها را پوست کنده و به صورت درشت خرد کنید.

 

در یک قابلمه تکه‌های مرغ پاک شده و شسته شده را به همراه 4لیوان آب بریزید و اجازه دهید تا به جوش آید.

 

بعد از آنکه کف روی آب را گرفتید، مقداری نمک، زردچوبه، یک دوم قاشق چای‌خوری زعفران ساییده شده و همچنین پیازهای خرد شده را به آب آن اضافه کنید و بگذارید مرغ به طور کامل بپزد.

 

مرغ پخته را در ظرفی بگذارید کنار ولی آب آن را نگه دارید.

 

در قابلمه‌ای دیگر برنج خیس‌کرده را بدون آب در آن بریزید.

 

سپس به جای آب به‌ همان میزان، آب مرغ به آن اضافه کنید.

 

فلفل دلمه ای ها را نیز به برنج اضافه کرده و بگذارید تا با شعله زیاد به جوش بیاید.

 

بعد از اینکه آب بخار شد، کمی روغن یا کره روی برنج ریخته و دم‌کنی را روی قابلمه قرار دهید.

 

بعد از پخت پلو و فلفل می توانید مرغ را به آن اضافه کرده یا به صورت جدا سرو کنید.

سوپ فلفل دلمه ای بسیار خوشمزه است

سوپ دلمه؛ یک پیش غذای خوشمزه

سوپ دلمه از جمله پیش غذاهایی است که در ارمنستان خیلی طرفدار دارد. بد نیست شما هم آن را امتحان کنید.

 

چی لازم داریم

گوشت چرخ کرده : 450 گرم

روغن زیتون : 2 قاشق غذاخوری

نمک : به میزان دلخواه

فلفل سیاه : به میزان دلخواه

پیاز خرد شده : 1 عدد

فلفل دلمه ای قرمز خرد شده : سه چهارم  فنجان

فلفل دلمه ای سبز خرد شده : سه چهارم فنجان

گوجه خرد شده : 400 گرم

رب گوجه فرنگی : 1 فنجان

آب گوشت : 2 فنجان

جعفری خرد شده : 2 قاشق غذاخوری

برگ ریحان خشک شده : نصف قاشق چایخوری

پونه کوهی خشک شده : یگ چهارم قاشق چایخوری

برنج : 1 فنجان

پنیر چدار یا موزارلا برای تزیین : (در صورت تمایل)

سیر خرد شده : 2 حبه

 

فیلم: طرز تهیه پیراشکی با قارچ را ببینید

 

طرز تهیه

قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید .

 

2 قاشق روغن داخل آن بریزید و بگذارید کمی داغ شود.

 

پیاز خرد شده(دایس شده) را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا پیاز سبک شود.

 

گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کنید و با نمک و فلفل آن را مزه دار کنید.

 

گوشت را تفت دهید تا رنگش تغییر کند و قهوه ای شود.(لایه بیرونی تغییر رنگ دهی).

 

فلفل دلمه ای سبز و قرمز، سیر و گوجه خرد شده را نیز به گوشت اضافه کنید و تفت دهید.

 

رب گوجه، آب گوشت، جعفری خرد شده، ریحان و پونه خشک شده را داخل سوپ بریزید و اگر لازم است مجددا کمی نمک و فلفل اضافه کنید.

 

در قابلمه دیگری برنج را با 2 لیوان آب روی حرارت قرار دهید تا برنج نرم شود سپس برنج را به سوپ اضافه کنید و هم بزنید.

 

زمانی که سوپ به جوش آمد، حرارت را کم کنید.

 

در قابلمه را بگذارید و  اجازه دهید سوپ به مدت 30 دقیقه آرام آرام بپزد و جا بیفتد.

 

هر از گاهی سوپ را هم بزنید و اگر لازم است مقداری آب به سوپ اضافه کنید.

 

وقتی سوپ آماده شد آن را در ظرف مناسب بریزید، روی آن را با پنیر و جعفری خرد شده تزیین و بصورت گرم نوش جان کنید.

طرز تهیه و دستور پخت دلمه فلفل

دلمه فلفل غذای همیشه محبوب

طبیعی است که غذای اصلی با فلفل دلمه ای همان دلمه است که به احتمال زیاد طرز تهیه و دستور پخت آن را بلد هستید اما بد نیست نگاهی هم به این مطلب بیندازید. شاید با فوت و فن ها و ریزه کاری های جدیدی آشنا شوید.

 

مواد مورد نیاز

گوشت چرخ کرده: 500 گرم

برنج: 200 گرم

فلفل دلمه ای: 8 عدد

سبزی دلمه: 500 گرم

پیاز سرخ شده: 2 تا 3 قاشق سوپ خوری

رب گوجه فرنگی :1 قاشق سوپ خوری

روغن مایع: به اندازه لازم

نمک : به میزان لازم

فلفل: به میزان لازم

 

مواد سس دلمه

آبلیمو: به میزان لازم

شکر (در صورت تمایل) : 1 قاشق سوپ خوری

رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذاخوری

آب : به مقدار لازم

نمک : به مقدار لازم

فلفل : به مقدار لازم

 

پیشنهاد: غذا با تخم مرغ چی بپزیم

 

دستور تهیه

ابتدا برنج را اگر مایل بودید که بهتر پخته شود در آب نمک بگذارید و بعد از مدتی آن را با مقداری آب روی حرارت بگذارید و پس ازآن که آب آن کمتر شد آن را آبکش کرده و سپس دم کنید.

 

سپس سبزی هایی را که از قبل شسته اید به قطعات کوچکی خرد کنید و آن ها را سرخ کرده و کنار بگذارید.

 

پیازها را خرد کرده و تفت دهید .

 

سپس ادویه های لازم را به پیاز در حال سرخ شدن اضافه کنید.

 

سپس پیاز سرخ شده را با گوشت چرخ کرده سرخ کنید تا جایی که رنگ مواد تغییر کند .

 

سپس نمک ، فلفل و رب گوجه فرنگی را به آنها اضافه کنید.

 

مقداری آب به مواد اضافه کنید تا بپزند.

 

در مرحله بعدی سبزی سرخ شده را به گوشت در حال پخت اضافه کنید و بعد مدتی که آب مواد کم شد از روی حرارت بردارید.

 

سپس برنج را به مواد اضافه کنید و به خوبی آنها را با هم مخلوط کنید.

 

فلفل دلمه ای را از قسمت بالایی برش دهید و داخل آنها را خالی کنید .

 

فلفل دلمه ای را با مقداری آب در قابلمه ای بگذارید تا بپزند.

 

فلفل دلمه ای ها را بعد از سرد شدن با مواد پر کرده و در قابلمه ای بگذارید تا پخته شوند.

 

بعد از پختن دلمه های شکم پر آنها را در ظرفی چیده و سرو نمایید.

 

سس دلمه

۲ قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی را با روغن تفت دهید.

 

یک لیوان آب اضافه کنید و به دلخواهتان ادویه و آبلیمو بزنید.

 

می‌توانید چند آلو و نیز شکر داخل سس بریزید.

 

زمانی که میخواهید دلمه ها پخته شوند می توانید این سس را داخل قابلمه ریخته و بگذارید همزمان با خود دلمه ها پخته شده و به خورد مواد برود.

روش تهیه ترشی فلفل چگونه است

ترشی فلفل دلمه ای درست کنید

حالا که بحث درباره فلفل دلمه ای است بد نیست طرز تهیه ترشی آن را هم بخوانید.

 

مواد اولیه

 برگ بو: 3 عدد

ادویه ترشی: 3 قاشق مرباخوری

سرکه: 2 پیمانه

فلفل سبز تند: 10 عدد

سیر: 5 حبه

گل کلم: 1 عدد (کوچک)

خیار: 2 عدد

فلفل دلمه ای: 3 عدد (رنگی)

نمک: به مقدار لازم

 

بیشتر بخوانید: ترشی فلفل تند را چه طور درست کنیم

 

روش تهیه

پس از شستن گل کلم و فلفل دلمه ای ها با آب و نمک آنها را آبکش کنید و اجازه دهید تا به خوبی خشک شوند.

 

فلفل دلمه ای و گل کلم را خرد کرده و روی پارچه تمییز قرار دهید.

 

یک شب زمان لازم است تا فلفل دلمه ای و گل کلم های خرد شده روی پارچه بمانند و خشک شوند.

 

پس از گرفتن آب اضافی آنها خیار را خرد کنید و روی خیارها 2 قاشق چایخوری نمک بریزید.

 

پس از 1 ساعت خیارها را با آب سرد بشویید.

 

در یک قابلمه مناسب سبزیجات خرد شده را بریزید.

 

روی سبزیجات خرد شده آبی که از قبل جوشانده و خنک شده را بریزید و قابلمه را روی حرارت قرار دهید.

 

سپس ما بقی مواد را داخل آب جوش بریزید تا بپزند.

 

مواد باید به مدت 5 دقیقه بجوشند.

 

سپس آن ها را آبکش کنید و اجازه دهید تا خنک شوند.

 

در یک ظرف جداگانه سرکه را همراه با برگ بو و فلفل سبز تند و 2 قاشق چایخوری نمک به مدت 5 دقیقه روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.

 

پس از سرد شدنِ سرکه ،سیر و ادویه ترشی و سبزیجاتی که خرد کرده اید را داخل شیشه ریخته و سرکه را نیز روی آنها بریزید.

 

منبع: غذالند

12jav.net

 

پیشنهادات ما
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.