طرز تهیه سالاد ذرت و نحوه سرو آن
اگر قصد دارید یک میز رنگارنگ و لذیذ داشته باشید به شما توصیه میکنیم سالاد ذرت را فراموش نکنید. این سالاد میزی رنگی و خاص درست میکند و اشتهای شما را برای خوردن یک غذای مفصل باز می کند.
دوات آنلاین-سالاد ذرت و کلم یک سالاد مقوی و کاملا گیاهی است که طعم خاص آن همیشه باعث پرخوری میشود. این سالاد مجلسی است و می توانید آن را برای مهمانان خود نیز درست کنید.
مواد لازم برای سالاد ذرت
سارا جعفری متخصص تشریفات درباره نحوه آماده کردن این سالاد به دوات آنلاین میگوید:
برای تهیه این سالاد به مواد زیر نیاز دارید:
کلم سفید کوچک
کنسرو ذرت شیرین
کشمش پلویی :1 لیوان
هویج :4 عدد
سس مایونز کم چرب:1لیوان
شکر:2 قاشق سوپخوری
پیازچه 5 عدد نگینی شده
گوجه نگینی شده، یک لیوان یا 20 عدد گوجه گیلاسی
نمک، فلفل و آویش به میزان لازم
فیلم آشپزی: طرز تهیه سالاد خاص برای مهمانی
سالاد ذرت را چطور درست کنیم
کلم ها را با رنده مخصوص رنده یا به صورت نگینی خرد کنید و به مدت 20 دقیقه در آب جوش قرار دهید و بعد آبکش کنید. این کار برای نرم کردن کلم است.
هویجها را نیمپز و رنده کنید، کشمش را به مدت 5 دقیقه در آب سرد خیس کنید.
مواد که آماده شد آنها را با هم مخلوط کنید و داخل یخچال قرار دهید و اجازه دهید یک ربع استراحت کند.
حالا سالاد شما آماده سرو است.
این سالاد یک پیشغذای بینظیر است که میتوانید به عنوان میان وعده هم از آن استفاده کنید. برای تزئین روی این سالاد میتوانید از پیازچه خرد شده و آویش استفاده کنید.
12jav.net