2021/10/16
۱۴۰۰ شنبه ۲۴ مهر
دیباچه
ترشی بادمجان شکم‌ پر را چه طور درست کنیم

ترشی بادمجان شکم‌ پر را چه طور درست کنیم

دوات آنلاین-ترشی بادمجان شکم‌ پر یکی از محبوب‌ترین و خوشمزه‌ترین ترشی‌های ایرانی است که طرز تهیه آن هم چندان پیچیده نیست. دستور کامل آن را در زیر به نقل از ایرنا بخوانید:

 

مواد لازم برای ترشی بادمجان شکم‌ پر

سیر: ۲۵۰ گرم

هویج: ۲۰۰ گرم

فلفل سبز: ۵۰ گرم

سرکه: به اندازه کافی

سبزی ترشی: ۴۰۰ گرم

بادمجان قلمی: ۱ کیلوگرم

 

طرز تهیه ترشی بادمجان شکم‌ پر

۱. برای تهیه ترشی بادمجان شکم پر ابتدا مواد لازم جهت پر کردن شکم بادمجان را آماده می‌کنیم. هویج‌ها را با پوست کن تمیز می‌کنیم و می‌شوییم و روی تخته آشپزخانه آنها را تقریبا ریز و نگینی خرد می‌کنیم و در کاسه‌ای بزرگ می‌ریزیم.

 

۲. سبزی ترشی که از سبزی‌های خوش عطر استفاده می‌کنیم (البته کاملا سلیقه‌ایست و می‌توانیم از نعناع، ترخون، مرزه، پیازچه و .. در این ترشی استفاده می‌کنیم) را به اندازه مساوی پاک می‌کنیم و می‌شوییم و آبکش می‌کنیم.

 

۳. می‌گذاریم تا آب اضافه آنها خارج و کاملا خشک شوند و با سلیقه خودتان روی تخته آشپزخانه آنها را ریز یا درشت خرد می‌کنیم که البته اگر ریزتر خرد شوند زیبایی بیشتری در ترشی خواهد داشت.

 

۴. البته می‌توان از سبزی‌های خشک نیز استفاده کرد. سبزی خرد شده را نیز داخل کاسه می‌ریزیم و سیرها را نیز که طعم فوق‌العاده‌ای به ترشی ما می‌دهد را پوست می‌گیریم و می‌شوییم و هر حبه را به چهار یا شش قسمت بسته به اندازه حبه‌ها خرد می‌کنیم  و به مواد داخل کاسه اضافه می‌کنیم. همچنین فلفل سبزها را نیز تمیز آبکش می‌کنیم و ریز خرد می‌کنیم و به مواد می‌افزاییم. سپس بادمجان‌ها را می‌شوییم و در آبکش قرار می‌دهیم تا خشک شوند.

 

۵.  کلاهک بادمجان‌ها را با چاقو جدا می‌کنیم و یک برش عمودی روی بادمجان ایجاد می‌کنیم و شکم بادمجان‌ها را باز می‌کنیم. همگی بادمجان‌ها را که آماده کردیم در قابلمه‌ای نسبتا متوسط سرکه می‌ریزیم و روی حرارت قرار می‌دهیم و به مدت ۵ الی ۷ دقیقه بادمجان‌ها را در سرکه قرار می‌دهیم تا بپزند و کمی نرم‌تر شوند.

 

۶. پس از ۵ دقیقه از سرکه بیرون می‌آوریم و در صافی قرار می‌دهیم تا کاملا سرد شوند. آن وقت با قاشق مواد خرد شده در کاسه را کاملا زیر و رو می‌کنیم تا مخلوط شوند و داخل بادمجان‌ها را یکی یکی با قاشق پر می‌کنیم و در ظرف مورد نظر مرتب می‌چینیم.

 

۷. سرکه را روی بادمجان‌ها می‌ریزیم تا سطح آنها کاملا پوشیده از سرکه شود و در ظرف را محکم می‌بندیم تا هوا در آن نفوذ نکند و به مدت ۱۰ الی ۱۲ روز ترشی را در جای خشک و خنک نگهداری و بعد از آن مصرف می‌کنیم.

 

لباس پایزی با سلام
کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.