2021/10/29
۱۴۰۰ جمعه ۷ آبان
دیباچه
طرز تهیه 2 نوشیدنی پاییزی برای مهمان، گرم و کافی شاپی

طرز تهیه 2 نوشیدنی پاییزی برای مهمان، گرم و کافی شاپی

اگر در فصل پاییز مهمان داشتید می توانید با دو نوع نوشیدنی که در این مطلب معرفی شده اند از آنها پذیرایی گرمی داشته باشید.

دوات آنلاین -نوشیدنی های گرم تنوع زیادی دارند، از چای و قهوه گرفته تا انواع دمنوش ها اما اگر می خواهید نوشیدنی خاص و کافی شاپی برای مهمان خود تدارک ببینید آب سیب داغ و دمنوش زنجبیل لیمو فوق العاده هستند. طرز تهیه آنها را به قنقل از خراسان بخوانید.

آب سیب داغ یک نوشیدنی خوشمزه پاییزی است

آب سیب داغ؛ یک نوشیدنی پاییزی

مواد لازم

آب سیب – 6 لیوان

چای کیسه ای زنجبیل – 4 عدد

 

بیشتر بخوانید: پیشنهاد 33 دم‌نوش گیاهی و خاصیت‌های آنها

 

دستور تهیه

1- آب سیب را در ظرف مناسب  و روی حرارت زیاد بگذارید تا حباب ها ظاهر شود. بلافاصله از روی حرارت بردارید.

 

2- اگر سیب تازه باشد در صورت جوشیدن ممکن است وا برود. تی بگ را اضافه کنید، روی آن را بپوشانید و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه خیس بخورد. قبل از برداشتن، کیسه های چای را درون قابلمه فشرده کنید. سیب را هم بزنید و گرم سرو کنید.

دمنوش زنجبیل و لیمو برای پذیرایی از مهمانان در پاییز مناسب است

دمنوش زنجبیل و لیمو

چی لازم داریم

آب داغ – یک لیوان

عسل -  25 گرم

آب لیموترش -  یک قاشق چای‌خوری

زنجبیل آسیاب شده -  نصف قاشق چای‌خوری

دارچین -  یک و نیم قاشق چای‌خوری

 

یاد بگیرید: چای آلبالو را چه طور درست می‌کنند

 

روش درست کردن

1- زنجبیل و دارچین را در یک لیوان آب جوش بریزید و هم بزنید.

 

2- آب لیمو ترش و عسل را هم اضافه کنید.

 

3- اجازه دهید به مدت 5 دقیقه بماند ،سپس این نوشیدنی گرم خوشمزه را نوش جان کنید.

 

نکته: اگر فشار خون تان بالاست قبل از مصرف زنجبیل با پزشک مشورت  کنید و در مصرف آن زیاده روی نکنید.

 

صفحه اصلی زاگرس
کارنامه
کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.