طرز تهیه 2 نوشیدنی پاییزی برای مهمان، گرم و کافی شاپی
اگر در فصل پاییز مهمان داشتید می توانید با دو نوع نوشیدنی که در این مطلب معرفی شده اند از آنها پذیرایی گرمی داشته باشید.
دوات آنلاین -نوشیدنی های گرم تنوع زیادی دارند، از چای و قهوه گرفته تا انواع دمنوش ها اما اگر می خواهید نوشیدنی خاص و کافی شاپی برای مهمان خود تدارک ببینید آب سیب داغ و دمنوش زنجبیل لیمو فوق العاده هستند. طرز تهیه آنها را به قنقل از خراسان بخوانید.
آب سیب داغ؛ یک نوشیدنی پاییزی
مواد لازم
آب سیب – 6 لیوان
چای کیسه ای زنجبیل – 4 عدد
بیشتر بخوانید: پیشنهاد 33 دمنوش گیاهی و خاصیتهای آنها
دستور تهیه
1- آب سیب را در ظرف مناسب و روی حرارت زیاد بگذارید تا حباب ها ظاهر شود. بلافاصله از روی حرارت بردارید.
2- اگر سیب تازه باشد در صورت جوشیدن ممکن است وا برود. تی بگ را اضافه کنید، روی آن را بپوشانید و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه خیس بخورد. قبل از برداشتن، کیسه های چای را درون قابلمه فشرده کنید. سیب را هم بزنید و گرم سرو کنید.
دمنوش زنجبیل و لیمو
چی لازم داریم
آب داغ – یک لیوان
عسل - 25 گرم
آب لیموترش - یک قاشق چایخوری
زنجبیل آسیاب شده - نصف قاشق چایخوری
دارچین - یک و نیم قاشق چایخوری
یاد بگیرید: چای آلبالو را چه طور درست میکنند
روش درست کردن
1- زنجبیل و دارچین را در یک لیوان آب جوش بریزید و هم بزنید.
2- آب لیمو ترش و عسل را هم اضافه کنید.
3- اجازه دهید به مدت 5 دقیقه بماند ،سپس این نوشیدنی گرم خوشمزه را نوش جان کنید.
نکته: اگر فشار خون تان بالاست قبل از مصرف زنجبیل با پزشک مشورت کنید و در مصرف آن زیاده روی نکنید.
12jav.net