خمیر پیتزا خانگی را چه طور درست کنیم
اگر می خواهید خودتان در خانه میر پیتزا درست کنید این مطلب به شما کمک زیادی می کند.
دوات آنلاین -خمیر پیتزا را می شود آماده از هر سوپرمارکتی خرید اما آن تازگی لازم را ندارد. به همین دلیل اگر وقت کافی دارید بهتر است خودتان دست به کار شوید و در خانه درست کنید. طرز تهیه آن را در ادامه به نقل از ایرنا زندگی بخوانید:
برای خمیر پیتزا به چه موادی نیاز داریم
آرد سفید: یک پیمانه
روغن زیتون یا مایع: ۱ قاشق غذاخوری
شکر: ۱ قاشق سوپخوری
خمیر مایه فوری: ۱ قاشق مرباخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری
آب ولرم نصف پیمانه + یکی دو قاشق غذاخوری اضافه
طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی
۱. پودر خمیر مایه فوری را با یک لیوان آب ولرم مخلوط کنید و آن را کنار بگذارید.
۲. آرد الک شده را با خمیر مایه و نمک و روغن زیتون مخلوط میکنیم و وقتی همه مواد کاملا با هم مخلوط شدند، شروع به ورز دادن آن میکنیم تا خمیر نرم شود.
ببینید: فیلم آموزش پخت پیتزای خانگی بدون فر
۳. سپس روی یک سطح صاف مقداری آرد میریزیم و خمیر را روی آن قرار میدهیم و دوباره ورز میدهیم. چندین بار این کار را تکرار کنید تا هیچ هوایی داخل خمیر نماند.
۴. سپس مقداری روغن را در یک ظرف میریزیم و با قلمو همه قسمتهای آن را چرب میکنیم و خمیر را داخلش میگذاریم. روی ظرف را میپوشانیم و اجازه میدهیم بین یک تا دو ساعت خمیر استراحت کند.
بیشتر بخوانید: پیتزای خانگی چگونه خوشمزه تر می شود
۵. پس از دو ساعت خمیر شما حجیم میشود. حالا خمیر را به هر مقداری که میخواهید روی ظرفتان پهن کنید و مواد پیتزا را روی آن بریزید. زیر ظرف را حتما با مقداری روغن چرب کنید.
نکاتی که باید رعایت کنید
۱. خمیر مایه را حتما با آب ولرم مخلوط کنید.
۲. هرچه خمیر بیشتر ورز داده شود، لطفات بیشتری خواهد داشت.
۳. تمام ظرفی را که میخواهید خمیر در آن استراحت کند، خوب چرب کنید.
۴. شیر هم باعث تردتر شدن و مزه بهتر خمیر میشود.
12jav.net