آبگوشت بزقرمه کرمانی راچه طور بپزیم
دستور پخت کامل آبگوشت برقرمه کرمانی را در این مطلب بخوانید.
دوات آنلاین -آبگوشت بزقرمه از غذاهای لذیذ و خوشمزه کرمانی است که خیلی طرفدار دارد. طرز تهیه این غذا را در ادامه بخوانید:
مواد لازم برای آبگوشت بزقرمه
گوشت/ ترخون / نعناع خشک/ زردچوبه/ سیب زمینی/ نعناع/ سیر/ نخود/ پیاز/ کشک/ روغن/ نمک
طرز تهیه آبگوشت بزقرمه
سیر و پیاز را پوست کنده، با نصف آن پیاز داغ و سیر داغ درست کنید.
گوشت را با نصفه دیگر پیاز و سیر و زردچوبه و نمک و 6 لیوان آب بگذارید تا به جوش آید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه آبگوشت شیرازی؛ یخنی نخود
کف گوشت را گرفته، نخود خیسانده را در آب بجوشانید و آب آن را خالی کرده و در گوشت بریزید تا بپزد.
اواخر پخت، سیب زمینی را پوست کنده به آن اضافه کنید تا سیب زمینی نیز بپزد و آب گوشت و نخود ، به میزان 1 لیوان باقی بماند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه گام به گام خلال پلوی دامغانی
گوشت را استخوان گرفته همراه با نخود و سیب زمینی بکوبید. نعنا و ترخون را در کمی روغن تفت داده و به گوشت و نخود و سیب زمینی اضافه کرده و کشک را نیز با ۶ لیوان آب به مدت ۲۰ دقیقه بجوشانید و به غذا اضافه کنید.
سپس غذا را با سیر داغ ، نعنا داغ و پیاز داغ تزیین کنید.
یادتان باشد بزقرمه علاوه برگوشت با داشتن نخود، سیب زمینی و کشک سرشار از پروتئین بوده و یک غذای کامل محسوب میشود که با تزیین سیرداغ و نعناداغ ظاهری دلچسب پیدا کرده و خوردن آن با نان به همراه خرمای بم و سبزی محلی مرسوم است.
12jav.net