2021/10/16
۱۴۰۰ شنبه ۲۴ مهر
دیباچه
کرفس‌ پلوی مجلسی؛ طرز تهیه کامل و فوت و فن ها

کرفس‌ پلوی مجلسی؛ طرز تهیه کامل و فوت و فن ها

تمام جزییاتی که برای درست کردن کرفس پلوی مجلسی باید بدانید را در این مطلب بخوانید.

دوات آنلاین -کرفس پلو از جمله غذاهای سنتی و مجلسی بسیار خوشمزه است که چون نسبت به سیار غذاهای مجلسی معمول طعم و عطر متفاوتی دارد می تواند بسیار جذاب باشد. طرز تهیه و دستور پخت آن را به نقل از خراسان بخوانید.

 

مواد لازم برای ۴ نفر

برنج - ۴ لیوان فرانسوی دسته‌دار

گوشت گوسفندی -  ۳۰۰ گرم

ساقه کرفس - ۳۰۰ گرم

پیاز متوسط - یک عدد

سیر رنده شده - ۳ حبه

زعفران آب شده - ۲ قاشق غذاخوری

پودر دارچین - نصف قاشق چای خوری

پاپریکا، نمک و فلفل -  به مقدار لازم

زرشک - ۲ قاشق غذاخوری

زردچوبه - به مقدار لازم

روغن - به مقدار لازم

کرفس پلوی مجلسی را چطور بپزیم

دستور پخت کرفس پلوی مجلسی

1- بعد از شستن و خشک کردن کرفس‌ها، آن‌ها را روی تخته قرار دهید و خرد کنید. سپس پیاز‌ را به صورت نگینی خرد کنید. گوشت گوسفند را به صورت مربعی، نه خیلی درشت و نه خیلی ریز خرد کنید.

 

طرز تهیه: باقالی پلو با گوشت ماهیچه و مرغ

 

2- سیر را رنده کنید و در یک ظرف جداگانه برای طعم‌دار کردن کرفس پلو با گوشت کنار بگذارید.

 

3- سپس مقداری روغن  داخل ماهیتابه بریزید و روی شعله قرار دهید.

 

4-  حرارت گاز را روی شعله ملایم تنظیم کنید و اجازه دهید روغن داغ شود.

 

5- سپس پیازهای خرد شده را به روغن اضافه کنید و کمی تفت دهید.

 

6- بعد از چند دقیقه گوشت‌های خرد شده را به پیازها اضافه کنید.

 

دستور پخت: خوراک ماهیچه گوسفندی به شیوه سرآشپزها

 

7- مواد را با هم تفت دهید تا گوشت کمی پخته شود. سپس سیر رنده شده، زردچوبه، فلفل سیاه، دارچین و پاپریکا را به بقیه مواد اضافه کنید.

 

8-   برای درست کردن کرفس پلوی  مجلسی چند دقیقه مواد را تفت دهید و سپس مقداری آب به آن اضافه کنید و اجازه دهید مواد برای چند دقیقه پخته شود.

 

9- بعد از جمع شدن آب گوشت، کرفس‌های خرد شده را همراه با کمی نمک به آن اضافه کنید.

 

10- اجازه دهید مواد برای ۱۰ دقیقه تفت بخورد.

 

11- در این مرحله می‌توانید مقداری ادویه پلویی به غذا اضافه کنید.

 

12- بعد از آماده کردن مواد کرفس پلو باید برنج را ابتدا یک ساعت در آب و مقداری نمک  خیس کنید.

 

13- سپس داخل  قابلمه آب و کمی نمک بریزید و روی گاز قرار دهید تا به جوش بیاید.

 

آشپزی: عدس پلوی مجلسی با گوشت چرخ کرده

 

14- بعد از این‌که آب به جوش آمد، برنج را به آن اضافه کنید. اجازه دهید برنج کمی قد بکشد و به مرحله آبکش کردن برسد سپس برنج را آبکش کنید.

 

15- برای درست کردن کرفس پلوی  مجلسی باید بعد از آبکش کردن برنج مقداری زعفران با آن ترکیب و مواد کرفس پلو را با برنج مخلوط کنید.

 

16- کف قابلمه کمی روغن بریزید و ته دیگ را با لایه‌های سیب زمینی یا برنج درست کنید و بعد برنج مخلوط شده را روی آن بریزید.

 

17- در قابلمه را  بگذارید و حرارت را کم کنید تا برنج دم بکشد. بعد از چند دقیقه کرفس پلو آماده است.

 

لباس پایزی با سلام
کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.