دستور پخت خوراک ماهیچه گوسفندی به شیوه سرآشپزها
اگر می خواهید بدانید سرآشپزها از چه روشی برای تهیه خوراک ماهیچه استفاده می کنند، این مطلب را بخوانید.
دوات آنلاین -خوراک ماهیچه از جمله غذاهای سنتی است که هم برای ناهار و هم برای شام مناسب است و می توان آن را در مهمانی ینز سرو کرد. البته درست کردن این غذا کمی سخت و وقت گیر است. حدود نیم ساعت طول می کشد تا مواد اولیه را برای طبخ آماده کنید و پخت آن نیز طبق دستور زیر که از غذالند نقل شده است 3 ساعت زمان می برد. طرز تهیه این غذای فوق العاده خوشمزه را در ادامه بخوانید.
یادتان باشد طبخ ماهیچه در زمان زیاد و طولانی باعث سفت شدن آن خواهد شد و باید به زمان متعادل آن دقت کنید.
مواد لازم برای خوراک ماهیچه گوسفندی
ماهیچه گوسفند: ۴ عدد
هویج متوسط: ۲ عدد
پیاز متوسط: ۲ عدد
کرفس: 100 گرم
برگ بو: 2 عدد
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
حبه سیر: ۲ عدد
آب جوش: ۱ لیوان
روغن: به مقدار لازم
عصاره گوشت: به مقدار لازم
نمک، زردچوبه، دارچین، زعفران و فلفل سیاه: به مقدار لازم
طرز تهیه و دستور پخت خوراک ماهیچه گوسفندی
ابتدا پیازها را به صورت حلقه ای خرد کرده و در قابلمه کمی تفت دهید.
سپس ماهیچه ها را به پیاز طلایی شده اضافه کنید و کمی تفت دهید تا خامی آن گرفته شود.
بیشتر بخوانید: چلو ماهیچه زعفرانی و مجلسی؛ طرز تهیه و تمام فوت و فنها
ساقه کرفس خرد شده، برگ بو، سیرهای خرد شده، دارچین و فلفل سیاه را به قابلمه اضافه و بگذارید ۲۰ دقیقه، ماهیچه ها سرخ شود.
در یک ظرف دیگر کمی روغن و رب گوجه فرنگی را مخلوط کنید.
فیلم آشپزی: دستور پخت خورش فسنجان مجلسی را ببینید
سپس یک لیوان آب جوش، عصاره الیت، نمک و زردچوبه را نیز اضافه و سس را کاملا مخلوط کنید.
بعد از جوش زدن سس ماهیچه، آن را به قابلمه ماهیچه ها افزوده و مخلوط کنید.
هویج ها را نیز حلقه ای خرد کنید و به قابلمه اضافه کنید.
حدود ۲ تا ۳ ساعت صبر کنید تا ماهیچه ها با حرارت ملایم بپزد.
12jav.net