کرفس پلوی مجلسی؛ طرز تهیه کامل و فوت و فن ها
تمام جزییاتی که برای درست کردن کرفس پلوی مجلسی باید بدانید را در این مطلب بخوانید.
دوات آنلاین -کرفس پلو از جمله غذاهای سنتی و مجلسی بسیار خوشمزه است که چون نسبت به سیار غذاهای مجلسی معمول طعم و عطر متفاوتی دارد می تواند بسیار جذاب باشد. طرز تهیه و دستور پخت آن را به نقل از خراسان بخوانید.
مواد لازم برای ۴ نفر
برنج - ۴ لیوان فرانسوی دستهدار
گوشت گوسفندی - ۳۰۰ گرم
ساقه کرفس - ۳۰۰ گرم
پیاز متوسط - یک عدد
سیر رنده شده - ۳ حبه
زعفران آب شده - ۲ قاشق غذاخوری
پودر دارچین - نصف قاشق چای خوری
پاپریکا، نمک و فلفل - به مقدار لازم
زرشک - ۲ قاشق غذاخوری
زردچوبه - به مقدار لازم
روغن - به مقدار لازم
دستور پخت کرفس پلوی مجلسی
1- بعد از شستن و خشک کردن کرفسها، آنها را روی تخته قرار دهید و خرد کنید. سپس پیاز را به صورت نگینی خرد کنید. گوشت گوسفند را به صورت مربعی، نه خیلی درشت و نه خیلی ریز خرد کنید.
طرز تهیه: باقالی پلو با گوشت ماهیچه و مرغ
2- سیر را رنده کنید و در یک ظرف جداگانه برای طعمدار کردن کرفس پلو با گوشت کنار بگذارید.
3- سپس مقداری روغن داخل ماهیتابه بریزید و روی شعله قرار دهید.
4- حرارت گاز را روی شعله ملایم تنظیم کنید و اجازه دهید روغن داغ شود.
5- سپس پیازهای خرد شده را به روغن اضافه کنید و کمی تفت دهید.
6- بعد از چند دقیقه گوشتهای خرد شده را به پیازها اضافه کنید.
دستور پخت: خوراک ماهیچه گوسفندی به شیوه سرآشپزها
7- مواد را با هم تفت دهید تا گوشت کمی پخته شود. سپس سیر رنده شده، زردچوبه، فلفل سیاه، دارچین و پاپریکا را به بقیه مواد اضافه کنید.
8- برای درست کردن کرفس پلوی مجلسی چند دقیقه مواد را تفت دهید و سپس مقداری آب به آن اضافه کنید و اجازه دهید مواد برای چند دقیقه پخته شود.
9- بعد از جمع شدن آب گوشت، کرفسهای خرد شده را همراه با کمی نمک به آن اضافه کنید.
10- اجازه دهید مواد برای ۱۰ دقیقه تفت بخورد.
11- در این مرحله میتوانید مقداری ادویه پلویی به غذا اضافه کنید.
12- بعد از آماده کردن مواد کرفس پلو باید برنج را ابتدا یک ساعت در آب و مقداری نمک خیس کنید.
13- سپس داخل قابلمه آب و کمی نمک بریزید و روی گاز قرار دهید تا به جوش بیاید.
آشپزی: عدس پلوی مجلسی با گوشت چرخ کرده
14- بعد از اینکه آب به جوش آمد، برنج را به آن اضافه کنید. اجازه دهید برنج کمی قد بکشد و به مرحله آبکش کردن برسد سپس برنج را آبکش کنید.
15- برای درست کردن کرفس پلوی مجلسی باید بعد از آبکش کردن برنج مقداری زعفران با آن ترکیب و مواد کرفس پلو را با برنج مخلوط کنید.
16- کف قابلمه کمی روغن بریزید و ته دیگ را با لایههای سیب زمینی یا برنج درست کنید و بعد برنج مخلوط شده را روی آن بریزید.
17- در قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید تا برنج دم بکشد. بعد از چند دقیقه کرفس پلو آماده است.
12jav.net