طرز تهیه خاگینه خرما را یاد بگیرید
خاگینه خرما خوراکی مقوی و دلچسبی است. طرز تهیه آن را در این مطلب بخوانید.
دوات آنلاین -خاگینه خرما به ویژه برای روزهای سرد سال حسابی می چسبد و خیلی خوشمزه است. طرز تهیه و دستور پخت آن در ادامه به نقل از روزنامه خراسان آمده است.
مواد لازم برای خاگینه خرما
این میزان مواد برای ۲ نفر است.
تخم مرغ - ۲ عدد
خرمای بدون هسته - ۱۰ عدد
کره - ۲۵ گرم
گردوی خرد شده - ۲ قاشق غذاخوری
دارچین - نصف قاشق چای خوری
پودر زنجبیل - به مقدار لازم
نمک - خیلی کم
عسل - برای روی خاگینه
دستور پخت خاگینه خرما
۱-مقداری کره داخل ماهیتابه بریزید و اجازه دهید با حرارت ملایم گرم شود.
۲-سپس خرما را به آن اضافه کنید و بگذارید برای چند دقیقه نرم شود.
بیشتر بخوانید: عدسی مجلسی و لعاب دار را چه طور درست کنیم
۳-دارچین و زنجبیل و گردوی خرد شده را به آن اضافه کنید و مواد را ۲ دقیقه تفت دهید.
۴-تخم مرغها را داخل یک کاسه بشکنید و با همزن دستی یا چنگال به خوبی هم بزنید و مقداری نمک به آن اضافه کنید.
۵- سپس خرماها را در کف ماهیتابه پخش و تخم مرغها را به آن اضافه کنید.
بیشتر بخوانید: ژله رولی را چه طور درست کنیم
۶- مطمئن شوید که خرماها به طور یکنواخت در همه بخشهای ماهیتابه پخش شده است.
۷- در ماهیتابه را بگذارید و اجازه دهید تخم مرغها برای چند دقیقه خوب پخته شود.
8- بعد از پخته شدن تخم مرغها، عسل و مقداری پودر دارچین روی آن بریزید و میل کنید.
12jav.net