پیشنهادات ما
عدسی مجلسی، لعاب دار و خوشمزه را چه طور درست کنیم

عدسی مجلسی، لعاب دار و خوشمزه را چه طور درست کنیم

فوت و فن هایی که در این مطلب آمده است به شما کمک می کند عدسی که می پزید خوشمزه تر از همیشه شود.

دوات آنلاین -اگر می خواهید عدسی مجلسی درست کنید طوری که لعاب دار و خوشمزه شود می توانید از دستور پخت که در این مطلب به نقل از ایرنا زندگی آمده است، کمک بگیرید.

 

برای عدسی لعاب دار به چی نیاز داریم

عدس: 2.5 پیمانه

پیاز: یک عدد متوسط

رب: ۱ قاشق غذاخوری

سیب زمینی: ۱ عدد

روغن: ۲ قاشق غذاخوری

نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم

دستور پخت عدسی لعاب دار را بخوانید

طرز تهیه عدسی مجلسی

۱. ابتدا عدس‌ها را پاک کنید و با آب خوب بشویید تا هرگونه گرد و خاک و آلودگی آن رفع شود. بعد از شستن عدس‌ها روی آن‌ها آب بریزید و بگذارید برای چند ساعت خیس بخورند.

 

۲. یک قابلمه مناسب برای پخت عدس‌ها انتخاب کنید زیرا حجم عدس‌ها بعد از پخت دو تا سه برابر می‌شود. درون قابلمه مقداری روغن بریزید.

 

پیاز را به صورت نگینی یا خلالی خرد کرده و با روغن تفت دهید. بعد از اینکه پیازها طلایی شدند زرد چوبه و فلفل و نمک را اضافه کنید و برای ۲ الی ۳ دقیقه دیگر تفت بدهید و بعد رب گوجه فرنگی را اضافه کنید. استفاده از رب گوجه فرنگی در دستور پخت عدسی اختیاری است.

 

بیشتر بخوانید: طرز پخت حلیم عدسی؛ سوپی انرژی زا

 

۳. در این مرحله عدس‌هایی که خیس شده بودند را به محتویات قابلمه اضافه کنید و روی عدس‌ها ۶ الی ۷ پیمانه آب بریزید. شعله گاز را زیاد کنید تا آب به جوش بیاید.

 

۴. بعد از اینکه به جوش آمد، شعله گاز را کم کنید و بگذارید عدس‌ها برای نیم ساعت بپزند. در این مرحله سیب زمینی‌های نگینی خرد شده را نیز به عدس اضافه کنید و اجازه دهید برای نیم ساعت دیگر مواد با شعله متوسط بپزند. بعد از پخت کامل عدس‌ها، عدسی را در کاسه‌ای ریخته با کمی پیازداغ تزئین کنید.

 

چند فوت و فن برای خوشمزه شدن عدسی

- اگر دوست دارید عدسی غلیظ نباشد می‌توانید هنگام پخت مقدار بیشتری آب به آن اضافه کنید.

 

بیشتر بخوانید: دستور پخت آش ماش

 

- اگر می‌خواهید این غذا مقوی‌تر و خوش طعم‌تر شود می‌توانید به جای استفاده از آب از آب مرغ یا گوشت برای پخت آن استفاده کنید.

 

- اگر دوست داشته باشید می‌توانید به عدسی، قارچ نیز اضافه کنید. در هنگام اضافه کردن سیب زمینی قارچ‌ها را هم به صورت نگینی یا ورقه‌ای نازک خرد کرده و به مواد اضافه کنید تا بپزند.

 

- اضافه کردن رب گوجه فرنگی به عدسی سلیقه‌ای است و می‌توانید این غذا را بدون رب گوجه فرنگی نیز امتحان کنید.

12jav.net

 

پیشنهادات ما
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.