دستور پخت آش ماش با شلغم و پای مرغ
دستور پخت آش ماش عالی و مقوی برای فصل زمستان را در این مطلب یاد بگیرید.
دوات آنلاین -آش ماش را با روش های مختلف درست می کنند اما اگر می خواهید آن را به خاطر سردی هوا درست و میل کنید حتما شلغم در آن بریزید. پای مرغ هم این غذا را خوشمزه و مقوی تر می کند.
مواد لازم برای آش ماش
به نوشته خراسان شما برای درست کردن این آش خوشمزه به مواد زیر نیاز دارید.
ماش: ۳ چهارم پیمانه
برنج: یک پیمانه
شلغم: ۵ عدد متوسط
سبزی آش: ۱۰ قاشق غذاخوری سرپر
تمرهندی: یک چهارم یک بسته
پیاز: ۲ عدد
نعناع خشک: به مقدار لازم
پیاز داغ برای تزیین: به مقدار لازم
پای مرغ یا استاک مرغ: به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و پودر سیر: به مقدار لازم
طرز تهیه مرحله به مرحله آش ماش
1-ابتدا برنج را بشویید و بگذارید تا خیس بخورد. ماش را هم پاک کنید و برای چند ساعت بگذارید تا خیس بخورد. سبزی آش را تمیز کنید،بشویید و بگذارید تا خشک شود. سپس آن را خرد کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه آش رشته رستورانی با سبزی خشک
2-پیاز را بشویید و نگینی به صورت درشت خرد کنید و داخل قابلمه تفت دهید.
3-زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز و کمی پودر سیر، ماش و برنج را اضافه کنید. اکنون در صورت تمایل پای مرغ یا یک عدد استاک مرغ را داخل آب جوش حل و به مواد اضافه کنید و اجازه دهید تا ماش و برنج پخته شود.
4-وقتی برنج خوب پخته شد سبزی آش را اضافه کنید و هم بزنید. بعد از اضافه کردن سبزی، شلغم ها را بشویید و پوست کرده، مکعبی خرد کنید. اکنون شلغم ها را داخل آش بریزید و اجازه دهید تا آش جا بیفتد.
در همین زمینه: دستور پخت آش حبوبات بدون گوشت
5-وقتی همه مواد آش خوب پخته شد، تمر هندی را در مقداری آب جوش حل و خوب صاف کنید و به همراه کمی پیاز داغ داخل آش بریزید.
6- در ظرف دیگر کمی روغن بریزید و نعناع را اضافه کنید و هم بزنید. سپس سریع زیر حرارت را خاموش کنید تا نعناع ها نسوزد. مقداری از نعناع داغ را داخل آش بریزید و بعد از ۱۰ دقیقه از روی حرارت بردارید.
12jav.net