2024/12/14
۱۴۰۳ شنبه ۲۴ آذر
پیشنهادات ما
دستور پخت آش ماش با شلغم و پای مرغ

دستور پخت آش ماش با شلغم و پای مرغ

دستور پخت آش ماش عالی و مقوی برای فصل زمستان را در این مطلب یاد بگیرید.

دوات آنلاین -آش ماش را با روش های مختلف درست می کنند اما اگر می خواهید آن را به خاطر سردی هوا درست و میل کنید حتما شلغم در آن بریزید. پای مرغ هم این غذا را خوشمزه و مقوی تر می کند.

 

مواد لازم برای آش ماش

به نوشته خراسان شما برای درست کردن این آش خوشمزه به مواد زیر نیاز دارید.

ماش: ۳ چهارم پیمانه

برنج: یک پیمانه

شلغم: ۵ عدد متوسط

سبزی آش: ۱۰ قاشق غذاخوری سرپر

تمرهندی: یک چهارم یک بسته

پیاز: ۲ عدد

نعناع خشک: به مقدار لازم

پیاز داغ برای تزیین: به مقدار لازم

پای مرغ یا استاک مرغ: به مقدار لازم

نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و پودر سیر: به مقدار لازم

آش ماش را چطور درست می کنند

طرز تهیه مرحله به مرحله آش ماش

1-ابتدا برنج را بشویید و بگذارید تا خیس بخورد. ماش را هم پاک کنید و برای چند ساعت بگذارید تا خیس بخورد. سبزی آش را تمیز کنید،بشویید و بگذارید تا خشک شود. سپس آن را خرد کنید.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه آش رشته رستورانی با سبزی خشک

 

2-پیاز را بشویید و نگینی به صورت درشت خرد کنید و داخل قابلمه تفت دهید.

 

3-زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز و کمی پودر سیر، ماش و برنج را اضافه کنید. اکنون در صورت تمایل  پای مرغ یا یک عدد استاک مرغ را داخل آب جوش حل و به مواد اضافه کنید و اجازه دهید تا ماش و برنج پخته شود.

 

4-وقتی برنج خوب پخته شد سبزی آش را اضافه کنید و هم بزنید. بعد از اضافه کردن سبزی، شلغم ها را بشویید و پوست کرده، مکعبی خرد کنید. اکنون شلغم ها را  داخل آش بریزید و اجازه دهید تا آش جا بیفتد.

 

در همین زمینه: دستور پخت آش حبوبات بدون گوشت

 

5-وقتی همه مواد آش خوب پخته شد، تمر هندی را در مقداری آب جوش حل و خوب صاف کنید و به همراه کمی پیاز داغ داخل آش بریزید.

 

6-  در ظرف دیگر کمی روغن بریزید و نعناع را اضافه کنید و هم بزنید. سپس سریع زیر حرارت را خاموش کنید تا نعناع ها نسوزد. مقداری از نعناع داغ را داخل آش بریزید و بعد از ۱۰ دقیقه از روی حرارت بردارید.

12jav.net

 

پیشنهادات ما
کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.