چکار کنیم عدسی لعابدار شود؛ طرز تهیه با آب قلم و بلغور گندم
فوت و فن تهیه عدسی لعابدار خانگی را در این مطلب یاد بگیرید. در این دستور پخت از آب قلم و بلغور گندم استفاده شده است.
دوات آنلاین -عدسی باید لعاب داشته باشد. شاید شما بارها عدسی درست کرده اما نتیجه دلخواه تان را نگرفته باشید. پس طرز تهیه و فوت و فن عدسی لعابدار را در ادامه بخوانید.
مواد لازم برای عدسی
عدس - 2 پیمانه
بلغور گندم - نصف پیمانه
پیاز - 2 عدد بزرگ
آب قلم گوسفندی یا گاو - یک کاسه کوچک
عصاره گوشت - کمی
نمک، فلفل و زردچوبه - به مقدار لازم
پودر زنجبیل و زیره سیاه - به مقدار لازم
آبلیمو- به مقدار لازم
کره - 30 گرم
روغن - به مقدار لازم
طرز تهیه و دستور پخت عدسی با آب قلم
1- ابتدا باید به مدت 15 دقیقه عدسها را در آب بریزید و بگذارید تا خیس بخورند و در طول این مدت حداقل یک بار آب آنها را عوض کنید . عدسیها را درون قابلمهای بریزید سپس روی آنها آب بریزید و روی شعله ملایم گاز قرار دهید تا بجوشند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه آبگوشت شیرازی؛ یخنی نخود
2- بلغور گندم را در ظرفی تمیز و سپس آن را کمی خیس کنید و بعد از خیس کردن به عدسها اضافه کنید. در قابلمه را بگذارید و به آنها زمان دهید تا به مدت 2 تا 3 ساعت در کنار هم به آرامی بپزند.
3- دقت داشته باشید که در طول این مدت برای این که بلغورها ته نگیرند بهتر است هر چند وقت یک بار آنها را هم بزنید.
4- عصاره گوشت و مقداری نمک و فلفل سیاه را هم به عدسی اضافه کنید و خوب هم بزنید سپس بعد از مدتی کمی پودر زیره سیاه را به همراه پودر زنجبیل به مواد اضافه و دوباره آنها را با هم خوب مخلوط کنید.
بدانید: چگونه در خانه دیزی سنتی جاافتاده بپزیم
5- آب قلمی را که از قبل تهیه کرده بودید بهاندازه سه ملاقه به مواد درون قابلمه اضافه و خوب ترکیب کنید در مراحل پایانی پخت، کره را هم به عدسی اضافه کنید و بگذارید اول آب شود و بعد آن را هم بزنید تا در همه جای عدسی پخش شود.
6- پیازها را به صورت خلالی و ریز و یکدست خرد کنید و آن را درون ماهیتابه بریزید و روی شعله گاز قرار دهید تا به صورت طلایی سرخ و به شکل پیاز داغ شوند.
7- وقتی عدسی به طور کامل پخت و لعابانداخت شعله را خاموش کنید و درون ظرفهای مد نظر خود بریزید.
منبع: خراسان
12jav.net