دلایل كاهش وزن ناگهانی ؛ خطرناک است جدی بگیرید
باوجود عامل کاهش وزن ناخواسته، میانگین خطر در تمامی نمونه سرطانها، در زنان بالای ۶۰ سال، 7.6 درصد و در مردان 2.14 درصد افزایش پیدا میکند.
دوات آنلاین-کاهش وزن ناخواسته دومین عامل خطر وجود سرطان بوده و میتوان از آن برای تشخیص زودهنگام بیش از ده نوع سرطان استفاده کرد.
خبر جنوب نوشت: بر اساس مطالعات و بررسیهای جدید، کاهش وزن ناگهانی و ناخواسته، دومین نشانه خطر ابتلا به برخی از سرطانها بهحساب میآید. پژوهشهایی که توسط محققان دانشگاههای آکسفورد و اکستر انجامشده نشان میدهند، کاهش وزن ناگهانی و غیرارادی دومین عامل برای تشخیص اولیه و شناسایی سرطانهای کولورکتال یا سرطانهای دستگاه گوارش اعم از معده، رود کوچک و بزرگ، ریه، لوزالمعده و کلیه است.
باوجود عامل کاهش وزن ناخواسته، میانگین خطر در تمامی نمونه سرطانها، در زنان بالای ۶۰ سال، 7.6 درصد و در مردان 2.14 درصد افزایش پیدا میکند.
دکتر بریان نیکلسون از پژوهشگران ارشد این پروژه تحقیقاتی، در این رابطه گفت: «خدمات سادهای مانند تشخیص کاهش وزن که میتواند توسط پزشکان عمومی انجام گیرد، بسیار حیاتی و ضروری هستند و میتوان گفت برای تشخیص زودهنگام سرطانها موردنیاز بوده تا بتوان پیش از گسترش این بیماری آن را نابود کرده وزندگی سالمی را در پیش گرفت. چکاپ مناسب بخشهای متعدد بدن میتواند به تشخیص سریع سرطان در بیماران مبتلابه کاهش وزنکمک کند.»
پروفسور ویلی همیلتون از همکاران تحقیقاتی این پروژه در رابطه با کاهش وزن غیرعمدی چنین اظهار داشت: «ما متوجه شدیم که همیشه کاهش وزن بدون برنامهریزی و ناخواسته ممکن است نشاندهنده وجود سرطان باشد. بنابراین به تمامی افراد توصیه می شود به محض مشاهده كاهش وزن ناگهانی،موضوع را با پزشك خود درمیان گذاشته و جهت بررسی های ویژه به خصوص آزمایشاتی مانند كلونوسكوپی،اندوسكوپی،آزمایش خون و ...اقدام كنند.ضمن اینكه توجه به مواردی مانند وجود خون در مدفوع،یبوست طولانی و وجود توده در بدن نیز به تشخیص هر چه سریعتر بیماری ها و درمان به موقع كمك می كند و باعث می شود طول عمر بیماران طولانی تر و روند زندگی طبیعی ترطی شود."
12jav.net