پوست پرتقال چه خواصی دارد؛ یافته های طب سنتی
اگر پوست پرتقال را دور می ریزید کاملا اشتباه می کنید در این مطلب می توانید با فایده های آن آشنا شوید.
دوات آنلاین -پوست پرتقال درست مثل خود میوه آن پر از خاصیت است و نباید آن را دور ریخت بلکه طبق یافته های طب سنتی می توان از خاصیت های پوست این میوه برای بخور دادن استفاده کرد.
بخور پوست پرتقال
فارس نوشت: در این ایام هروقت پرتقال نوش جان کردید پوست آن را برای تهیه یک بخور مفید نگه دارید. پوست پرتقال را درون یک قابلمه که جای کافی برای جوشیدن آب داشته باشد بریزید. اصل این بخور با استفاده از پرتقال است اما اگر پرتقال نداشتید میتوانید از پوست نارنگی هم استفاده کنید.
از میوه به هم استفاده کنید
همنشین بعدی پوست پرتقال درون قابلمه باید «به» باشد و با هیچ مورد دیگری هم نمیتوان آن جایگزین کرد. یک عدد پوست پرتقال بزرگ یا پوست دوعدد نارنگی را به همراه دو تکه متوسط «به» داخل قابلمه بریزید و به سراغ تهیه ماده بعدی بروید.
بیشتر بخوانید: چه کار کنیم سرما نخوریم؛ از روش های طب سنتی تا شیوه های دیگر
بابونه شیرازی هم اضافه کنید
ماده بعدی که باید به این بخور اضافه کنید بابونه شیرازی است. این یکی هم مثل میوه «به» جایگزین ندارد و حتما باید از بابونه شیرازی برای این بخور استفاده کنید. برایتان از تفاوت بابونه معمولی و نوع شیرازی آن هم خواهیم گفت.
خواص بخور پوست پرتقال چیست
حالا نوبت این است که تقریبا نصف بیشتر قابلمه را پر از آب کنید و روی اجاق بگذارید. اگر در خانه بخاری دارید از بخاری هم میتوانید برای به راه انداختن این بخور استفاده کنید. اینطوری هم آب دیرتر تبخیر میشود و هم زمان طولانیتر عطر پرتقال و «به» به همراه بابونه شیرازی در خانهتان خواهد پیچید.
بیشتر بخوانید: اگر آنفولانزا گرفتیم چی بخوریم
پوست پرتقال یکی از موادی است که به پاک کردن ریه کمک میکند. طب سنتی معتقد است استشمام بخور پوست پرتقال نقش مهمی در پاک کردن خلط از گلو و رفع تنگی تنفس دارد.
میوه «به» هم به جز خواص گوناگونی که دارد در رفع مشکلات مربوط به گلو هم موثر است. «به» در تسکین برونشیت و نرم کردن گلو بسیار کمک کننده است. میوه «به» آنقدر مفید است که حتی برگ آن هم خواص درمانی و بهبوددهندگی دارد.
نکته ای درباره بابونه
اما بگذارید کمی هم درباره تفاوت بابوبنه و بابونه شیرازی برایتان بگوییم. چندین نوع شناخته شده بابونه در دنیا و ایران وجود دارد. اما فقط برای دونوع آن که «بابونه رومی» و «بابونه آلمانی» نام دارند خواص دارویی ذکر شده است. بابونه شیرازی در واقع همان بابونه رومی است که در ایران به خاطر کشت بیشتر در شیراز و شهرهای اطراف آن که آب وهوای یکسان دارند به آن بابونه شیرازی میگویند.
تفاوت نوع شیرازی و رومی با آلمانی هم در شکل برگ و ساقه است. برگ و ساقه بابونه شیرازی ضخیمتر از آلمانی است. ساقه بابونه شیرازی کمی مودار است، درحالی که سابقه بابونه آلمانی صاف است.
اما از نظر خواص بابونه آلمانی تنها آرامبخش است درحالی که بابونه شیرازی با طبع گرم و خشکی که دارد از قدیم برای درمان اختلالات گوارشی و بخور آن برای تسکین گلودرد و زکام استفاده میشده است.
حالا میتوانید با خیال راحت از بخور ترکیبی پوست پرتقال، به و بابونه شیرازی خود لذت ببرید.
12jav.net