2024/10/30
۱۴۰۳ چهارشنبه ۹ آبان
پیشنهادات ما
شامی خوشمزه و ساده؛ طرز تهیه کامل

شامی خوشمزه و ساده؛ طرز تهیه کامل

شامی گرگانی یک گزینه بسیار مناسب برای شام است؛ غذایی ساده و در عین حال خوش طعم که راحت هم آماده می شود.

دوات آنلاین -شامی را می توان به روش های مختلف و با دستورهای گوناگون درست کرد. یکی از انواع آن شامی گرگانی است. طرز تهیه و دستور پخت این غذای ساده و آسان را در ادامه بخوانید.

 

مواد لازم برای شامی گرگانی

به نوشته خراسان برای تهیه این شامی برای 6 نفر به مواد زیر نیاز داریم:

گوشت گوساله یک کیلو

نخود ٨٠٠ گرم

سیب زمینی ٣٠٠ گرم

پیاز ۴٠٠ گرم

تخم مرغ به مقدار لازم حدودا ١۶ عدد

جوش شیرین به مقدار لازم

ادویه، نمک، فلفل و زعفران به مقدار لازم

شامی گرگانی را چطور درست کنیم

دستور پخت شامی ساده

1-داخل قابلمه ای آب بریزید وقتى جوش آمد نخود را بریزید و ۵ دقیقه بعد جوش شیرین را به آن اضافه کنید تا پوست نخود جدا شود.

 

بیشتر بخوانید: کوکوی ورمیشل را چطور با پنیر پیتزا درست کنیم

 

2-دو دقیقه بعد داخل قابلمه نخود آب سرد بریزید و نخود را بین دو دست بمالید تا پوستش جدا شود.

 

3-چند بار آب نخود را عوض کنید تا همه پوست ها جدا شود.

 

4-داخل قابلمه ای جدا گوشت را با پیاز و ادویه ها و زعفران به جز نمک به همراه آب نارنج و آب بپزید.

 

آموزش: دستور پخت غذای خوشمزه با دل و جگر

 

5-یک ساعت بعد نخود پوست کنده را کنار گوشت بریزید تا با هم پخته شود و سیب زمینی را هم یک ساعت آخر پخت با نمک به گوشت اضافه کنید.

 

6-وقتی همه مواد پخت، حرارت را بیشتر کنید و آب مایه را کاملا خشک کنید و تفت دهید.

 

7-سپس آن‌ها را داخل آبکش بریزید و چند ساعت داخل یخچال بگذارید تا کاملا خنک شود.

 

8-بعد از استراحت مواد را با هم دو بار چرخ کنید.

 

دستور پخت: کوکوی پیازچه با سیب زمینی

 

9-تخم مرغ و کمی دارچین را کم کم به مایه اضافه کنید و ماساژ دهید تا مایه یکدست شود و اگر نیاز بود دوباره نمک و فلفل را هم اضافه کنید.

 

10-داخل تابه اى گود مقدار زیادی روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا روغن کامل داغ شود.

 

11-سپس کف دست را کمى با روغن یا آب چرب کنید و از مایه به اندازه دلخواه بردارید و در کف دست آن را پهن کنید و با انگشت وسط آن را سوراخ و در روغن فراوان با حرارت متوسط سرخ کنید.

12jav.net

 

پیشنهادات ما
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.