شامی خوشمزه و ساده؛ طرز تهیه کامل
شامی گرگانی یک گزینه بسیار مناسب برای شام است؛ غذایی ساده و در عین حال خوش طعم که راحت هم آماده می شود.
دوات آنلاین -شامی را می توان به روش های مختلف و با دستورهای گوناگون درست کرد. یکی از انواع آن شامی گرگانی است. طرز تهیه و دستور پخت این غذای ساده و آسان را در ادامه بخوانید.
مواد لازم برای شامی گرگانی
به نوشته خراسان برای تهیه این شامی برای 6 نفر به مواد زیر نیاز داریم:
گوشت گوساله یک کیلو
نخود ٨٠٠ گرم
سیب زمینی ٣٠٠ گرم
پیاز ۴٠٠ گرم
تخم مرغ به مقدار لازم حدودا ١۶ عدد
جوش شیرین به مقدار لازم
ادویه، نمک، فلفل و زعفران به مقدار لازم
دستور پخت شامی ساده
1-داخل قابلمه ای آب بریزید وقتى جوش آمد نخود را بریزید و ۵ دقیقه بعد جوش شیرین را به آن اضافه کنید تا پوست نخود جدا شود.
بیشتر بخوانید: کوکوی ورمیشل را چطور با پنیر پیتزا درست کنیم
2-دو دقیقه بعد داخل قابلمه نخود آب سرد بریزید و نخود را بین دو دست بمالید تا پوستش جدا شود.
3-چند بار آب نخود را عوض کنید تا همه پوست ها جدا شود.
4-داخل قابلمه ای جدا گوشت را با پیاز و ادویه ها و زعفران به جز نمک به همراه آب نارنج و آب بپزید.
آموزش: دستور پخت غذای خوشمزه با دل و جگر
5-یک ساعت بعد نخود پوست کنده را کنار گوشت بریزید تا با هم پخته شود و سیب زمینی را هم یک ساعت آخر پخت با نمک به گوشت اضافه کنید.
6-وقتی همه مواد پخت، حرارت را بیشتر کنید و آب مایه را کاملا خشک کنید و تفت دهید.
7-سپس آنها را داخل آبکش بریزید و چند ساعت داخل یخچال بگذارید تا کاملا خنک شود.
8-بعد از استراحت مواد را با هم دو بار چرخ کنید.
دستور پخت: کوکوی پیازچه با سیب زمینی
9-تخم مرغ و کمی دارچین را کم کم به مایه اضافه کنید و ماساژ دهید تا مایه یکدست شود و اگر نیاز بود دوباره نمک و فلفل را هم اضافه کنید.
10-داخل تابه اى گود مقدار زیادی روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا روغن کامل داغ شود.
11-سپس کف دست را کمى با روغن یا آب چرب کنید و از مایه به اندازه دلخواه بردارید و در کف دست آن را پهن کنید و با انگشت وسط آن را سوراخ و در روغن فراوان با حرارت متوسط سرخ کنید.
12jav.net