کوکوی ورمیشل را چطور با پنیر پیتزا درست کنیم
کوکوی ورمیشل غذای متفاوتی است که برای شام مناسب است. دستور تهیه و طرز پخت آن را بخوانید.
دوات آنلاین -ما معمولا ورمیشل را در تهیه سوپ استفاده می کنیم اما این بار میخواهیم با کمی تنوع در منوی غذایی تان شما را با کوکویی متفاوت آشنا کنیم. این کوکو به دلیل داشتن پنیر پیتزا مزه ای عالی دارد که به یک بار امتحان کردن آن می ارزد.
مواد لازم برای کوکوی ورمیشل
ورمیشل: ۲ لیوان
تخم مرغ: ۲ عدد
پنیر پیتزا: 100 گرم
سبزی تازه ساطوری شده برای تزیین: یک قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم
کره آب شده یا روغن: ۲ قاشق غذاخوری
طرزتهیه کوکوی ورمیشل
ورمیشل را در قابلمه حاوی آب جوش و کمی نمک ریخته، روی حرارت گذاشته و کامل می پزیم.
بیشتر بخوانید: دستور پخت کوکوی کدو سبز
بعد آبکش کرده و کنار می گذاریم تا آب اضافه اش گرفته شود سپس ورمیشل را در کاسه مناسبی ریخته، تخم مرغ ها، فلفل سیاه، زردچوبه و نمک را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم.
تابه ای را روی حرارت کم گذاشته و کره را در آن می ریزیم (حرارت نباید زیاد باشد چون کره می سوزد.)
طرز تهیه: کوکوی پیازچه با سیب زمینی
وقتی کمی گرم شد نصف مواد کوکو را در آن می ریزیم، سطح اش را صاف کرده و روی آن پنیر پیتزای رنده شده ریخته و باقی مواد را روی آن می ریزیم و با پشت قاشق مواد را صاف می کنیم.
وقتی یک طرف کوکو سرخ شد با احتیاط آن را برگردانده و طرف دیگرش را هم سرخ می کنیم.
در نهایت این کوکوی خوش طعم را در ظرف مناسبی گذاشته، با سبزیجات ساطوری شده تزیین کرده و با نان تازه سرو می کنیم.
منبع: چاردیواری – جام جم
12jav.net