طرز تهیه خوراک دال عدس خوشمزه
خوراک دال عدس یک شام ساده با دستور پخت آسان است که در آن از تمر هندی هم استفاده می شود.
دوات آنلاین -خوراک دال عدس را می توان با قارچ یا رب انار درست کرد اما در ادامه شما طرز تهیه نوع ساده این غذا را که با تمر هندی درست می شود و می توانید یک شام عالی و خوشمزه باشد می خوانید.
مواد لازم برای خوراک دال عدس
به نوشته خراسان شما برای تهیه این غذا به مواد زیر نیاز دارید:
دال عدس: یک و نیم پیمانه
پیاز خرد شده: یک عدد بزرگ
سیر کوبیده شده : سه حبه
سیب زمینی متوسط: دو عدد
رب گوجه فرنگی: دو قاشق غذا خوری
تمر هندی: یک پیمانه
روغن، نمک، فلفل و روغن: به میزان لازم
دستور پخت مرحله به مرحله خوراک دال عدس
1-در ابتدا عدس را پاک و خیس میکنیم.
بیشتر بخوانید: سوپ دال عدس را چه طور بپزیم
2- بعد از ده دقیقه عدس را با سیبزمینی خرد شده همراه با ۲ تا ۳ لیوان آب میگذاریم بپزد.
3-تمرهندی را خیس میکنیم و کنار میگذاریم.
4-پیازهای خرد شده را سرخ میکنیم و سه حبه سیر کوبیده شده را به پیاز اضافه میکنیم.
5- زمانی که بوی سیر بلند شد، به مقدار لازم رب گوجه فرنگی و همچنین نمک و فلفل و زردچوبه را به سیر و پیاز در حال سرخ شدن اضافه میکنیم.
در همین زمینه: طرز تهیه 2 نوع خوراک لوبیا
6-تمرهندی را از صافی رد میکنیم و به باقی مواد اضافه میکنیم.
7-در آخرین مرحله این مواد را که تفت دادیم به دال عدس و سیب زمینی که در ابتدا پخته بودیم اضافه می کنیم.
8-بعد از این که غذا جوشخورد و آب آن بخار و کم شد غذای ما آماده خواهد بود.
12jav.net