2024/04/16
۱۴۰۳ سه شنبه ۲۸ فروردين
طرز تهیه کامل پلو دوپیازه

طرز تهیه کامل پلو دوپیازه

روش درست کردن و دستور پخت پلو دوپیازه را در این مطلب یاد بگیرید.

دوات آنلاین -پلو دوپیازه غذای نسبتا ساده ای است که می توانید برای ناهار درست کنید. طرز تهیه و دستور پخت این غذا به روش نواب ابراهیمی در ادامه ب نقل از خراسان آمده است.

 

مواد لازم برای پلو دوپیازه

روغن -  ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری

پیاز  -  ۲ عدد

گوشت -  ۱۸۰ گرم

زردچوبه، فلفل ‌سیاه و پودر سیر -  نصف قاشق چای‌خوری

نمک -  یک قاشق چای‌خوری

رب ‌گوجه - یک قاشق چای‌خوری

گوجه (خشک یا تازه) -  یک عدد درشت

سیب‌زمینی - یک عدد (خلال یا نگینی)

 

دستور پخت پلو دوپیازه

 1-  این غذا با برنج آماده شده است  بنابراین به شیوه ای که می دانید برنج را آبکش کنید.

 

ببینید: دستور پخت لوبیا پلو با ته دیگ بی‌نظیر

 

2- برای تهیه دوپیازه ابتدا کمی روغن در ماهیتابه بریزید و پیاز نگینی خرد شده را  به آن اضافه کنید.

 

3- بعد از سرخ شدن پیاز، گوشت را به ماهیتابه بیفزایید و ادویه  را به  آن اضافه کنید.

 

4- سیب زمینی نگینی خرد شده را به مواد اضافه کنید و اجازه دهید تا خوب پخته شود.

 

5-  رب و چاشنی دیگر هم مانند آب غوره و گوجه خشک هم  می توانید اضافه کنید .

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه باقالی پلو با گوشت ماهیچه و مرغ

 

6-  در ماهیتابه را بگذارید تا همه مواد با هم پخته شود.

 

 7- بعد از  اضافه کردن سیب زمینی، نصف فنجان آب بریزید تا ۱۵ دقیقه بپزد و آماده شود.

 

نکات ریز

برنج (یک پیمانه برای هر نفر) را بعد از پاک کردن، با آب سرد به خوبی بشویید و حداقل نیم ساعت داخل آب بگذارید. چند دقیقه بعد از ریختن برنج داخل آب‌جوش، آن را آبکش کنید.

 

زمانی باید برنج را آبکش کنید که سفت نباشد و نباید بگذارید نرم شود. بعد از این‌که  برنج دم کشید، در دقایق نهایی کره یا روغن  را روی آن بریزید.

12jav.net

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.