مرورگر شما از این نوع محتوای ویدیویی پشتیبانی نمیکند. لطفاْ نرم افزار مرورگر خود را بروزرسانی کنید.
This is a modal window.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
دوات آنلاین-لوبیا پلو در آشپزی ایرانی جایگاه بسیار بالایی دارد و هم غذایی است که خودمان سر سفره میگذاریم و هم آن را به عنوان غذای مجلسی در نظر میگیریم اما به قول معروف لوبیا پلو داریم تا لوبیا پلو. از طرفی ته دیگ لوبیا پلو خیلی مهم است.
بیشتر بخوانید: چه کار کنیم که برنج قد کشیده دربیاید
اگر دوست دارید لوبیا پلوی شما از همیشه خوشمزه تر شود و ته دیگ خوبی هم داشته باشد باید نکاتی که در فیلم بالا گفته شده را با دقت رعایت کنید.
نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.