2024/11/21
۱۴۰۳ پنج شنبه ۱ آذر
پیشنهادات ما
دستور پخت 4 کوکوی متفاوت برای شام

دستور پخت 4 کوکوی متفاوت برای شام

به احتمال زیاد هیچ کدام از انواع کوکوهای خوشمزه را که در این مطلب معرفی شده اند تا به حال نخورده اید.

دوات آنلاین -اگر برای شام دنبال غذای نانی هستید بهتر است سراغ کوکو بروید البته همه ما به کوکوی سیب زمینی یا سبزی عادت داریم اما واقعیت این است که کوکو انواع بسیار متفواتی دارد که همه شان خوشمزه هستند. دستور پخت 4 نوع از آنها را به نقل از غذالند بخوانید:

کوکوی اسفناج غذایی مناسب برای شام

طرز تهیه کوکوی اسفناج

کوکوی اسفناج غذایی بسیار مقوی است البته بعضی ها با طعم این سبزی مشکل دارند. اگر شما جزو این دسته از افراد نیستید می توانید این نوع کوکو را در مدت یک ساعت آماده کنید.

 

چی نیاز داریم

این مواد برای 6 نفر است.

تخم مرغ: ۳ عدد

آرد: ۲ قاشق غذا خوری

اسفناج خرد شده: ۳۰۰ گرم

نمک، زرد چوبه و فلفل: به میزان لازم

روغن: به میزان لازم

پیازچه (دلخواه): ۱ عدد

زرشک و گردو: به میزان لازم (برای تزئین)

 

چگونه بپزیم

ابتدا اسفناج‌ ها را شسته و سپس آن‌ها را بر روی حرارت کم بگذارید تا کمی بپزند و نرم شود.

 

پس از اینکه اسفناج ‌ها نرم شد و آب آن گرفته شد آن‌ها را ریز خرد کنید. (در صورتی که دوست داشته باشید می‌توانید پیازچه‌ ها را نیز خرد و در این مرحله با اسفناج ‌ها مخلوط کنید.)

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه گام به گام کوکوی باقالی و شوید

 

تخم مرغ ‌ها را در ظرفی نسبتا بزرگ بشکنید و خوب هم بزنید. (خوب هم زدن تخم مرغ‌ها به پف کردن کوکو کمک می‌کند.)

 

سپس آرد را به تخم مرغ ‌ها اضافه و آن را خوب مخلوط کنید تا گلوله نشوند.

 

پس از اینکه خوب مخلوط شد، اسفناج ‌ها را به آن بیفزایید و مخلوط کنید.

 

کمی روغن را در ماهی تابه ریخته و پس از داغ شدن روغن، مایع کوکو را کف آن پهن کرده و با پشت قاشق روی آن را صاف و یک دست کنید و بر روی شعله‌ی متوسط بگذارید.

 

پس از اینکه یک طرف آن سرخ شد، کوکو را به شکل دلخواه برش دهید.

 

سپس آن را برگردانید تا طرف دیگر آن هم سرخ شود.

دستور پخت کوکوی لوبیا سبز را بخوانید

کوکوی لوبیا سبز را چه طور درست کنیم

کوکوی لوبیا سبز سرشار از ویتامین است. درست کردن آن حدود یک ساعت زمان می برد و برای سرو این غذا برای 2 نفر به میزان مواد زیر نیاز دارید:

 

مواد مورد نیاز

لوبیا سبز: 250 گرم

کره: 25 گرم

پیاز (اسمال دایس شده): 50 گرم

تره(چاپ شده)ساطوری شده: 75 گرم

زعفران: یک چهارم قاشق چایخوری

پودر زنجبیل: نصف قاشق چایخوری

زردچوبه: یک چهارم قاشق چایخوری

تخم مرغ: 3 عدد

بکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری

آرد: 15 الی 20 گرم

نمک: به مقدار لازم

فلفل سیاه: به مقدار لازم

ماست چکیده: 1 قاشق سوپخوری

پیازچه: 50 گرم

روغن مایع: به مقدار لازم

 

دستور پخت

ابتدا لوبیا رو شسته و پاک کنید.

 

آنها را همچون مواد لوبیا پلو خرد و ریز کنید.

 

سپس نیمی از کره را در ماهی تابه ریخته و روی حرارت قرار دهید.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کامل کوکوی بادمجان

 

لوبیاها را مقداری تفت داده و سپس یک لیوان آب اضافه کنید و اجازه دهید لوبیا ها پخته شوند.

 

بگذارید کامل آب ماهی تابه تبخیر شود.

 

سپس پیازها را در بقیه کره تفت دهید.

 

پیازها باید سبک شده و کمی طلایی شوند.

 

سپس تره را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا آب تره خوب گرفته شود.

 

در این مرحله زعفران، زنجبیل و زردچوبه را به تخم مرغ اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.

 

سپس بکینگ پودر، آرد، نمک و فلفل سیاه را به ماست اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شوند.

 

مخلوط آرد را به تخم مرغ اضافه کرده و مجدد خوب هم بزنید.

 

تره و پیاز تفت خورده، پیازچه و لوبیا را به مایه تخم مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.

 

در نهایت در ماهی تابه ای روغن ریخته، کمی که داغ شد مایه را اضافه کنید و اجازه دهید تا کامل پخته شود.

 

می توانید درب ماهی تابه را گذاشته تا روی آن هم بپزد.

 

نیازی نیست سمت دیگر را برگردانید اما اگر خواستید برگردانید نهایت پنج دقیقه برای طرف دیگر کافی است.

کوکوی شیرین یک غذای مشهدی مناسب برای شام است

کوکوی شیرین را چه طور  آماده کنیم

کوکوی شیرین غذایی مشهدی است که برای شام بسیار مناسب و خوشمزه است و پخت آن یک ساعت زمان می برد.

 

موادی که لازم داریم

این میزان مواد برای 6 نفر است.

سیب زمینی متوسط: ۵ عدد

تخم مرغ: ۳ عدد

ماست شیرین: ۳ قاشق چایخوری

شکر: ۱ پیمانه

زرشک: ۱۰ گرم

آب: ۱ لیوان

خلال پسته: ۲۰ گرم

خلال بادام: ۲۰ گرم

زعفران: به میزان لازم

بیکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری

گلاب: ۳ قاشق چایخوری

نمک: به میزان لازم

 

روش پخت

سیب زمینی ها را آب پز و رنده ریز کنید.

 

سپس تخم مرغ ها را به ظرف سیب زمینی اضافه و خوب مخلوط کنید.

 

ماست، بیکینگ پودر و نمک را نیز به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد یکدست شود.

 

در یک ماهی تابه کمی روغن بریزید و بگذارید داغ شود.

 

بیشتر بخوانید: کوکوی مرغ و قارچ؛ دستور پخت کامل

 

مایه کوکو را درون ماهی تابه بریزید و صاف کنید تا با حرارت ملایم سرخ شود.

 

حالا برای شربت کوکو شیرین در یک ظرف دیگر، شکر و گلاب را با هم مخلوط کنید و بر روی حرارت ملایم بگذارید تا شربت قوام بیاید.

 

سپس خلال پسته، خلال بادام و زعفران آب کرده را به شربت کوکو اضافه و حرارت را خاموش کنید.

 

بعد از سرخ شدن یک طرف کوکو، مایه را در ماهی تابه برگردانید. سپس کمی از شهد را بر روی کوکو بریزید تا به همراه سرخ شدن طرف دیگر کوکو، شربت به خورد مواد برود.

 

بعد از سرخ شدن طرف دیگر کوکو، دوباره مواد را برگردانید و باقی مانده شهد را بر روی کوکو شیرین بریزید.

دستور پخت کوکوی حبوبات چگونه است

کوکوی حبوبات مناسب برای شام

کوکوی حبوبات از جمله غذاهای گیاهی خوشمزه و مفید است که البته تهیه و پخت آن به دو ساعت زمان نیاز دارد.

 

مواد مورد نیاز

این میزان مواد برای 6 نفر کافی است.

لوبیا قرمز: ۳۰۰ گرم

عدس: ۳۰۰ گرم

نخود: ۳۰۰ گرم

لپه: ۳۰۰ گرم

سیب زمینی متوسط: ۳ عدد

پیاز متوسط: ۲ عدد

سبزی های جعفری، ریحان و گشنیز: ۱ پیمانه

تخم مرغ: ۲ عدد

روغن مایع: به میزان لازم

نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به میزان لازم

 

دستور تهیه

ابتدا تمام حبوبات را در قابلمه بریزید و کمی آب پر کنید و با کمی نمک بر روی حرارت ملایم اجاق گاز بگذارید تا بپزند.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوکوی ماست

 

سیب زمینی ها را نیز در ظرفی جداگانه آب پز کنید و پوست بگیرید.

 

سپس سیب زمینی ها را به همراه حبوبات پخته شده در غذاساز میکس کنید و به صورت خمیر مانند آماده کنید.

 

سپس مخلوط خمیر را در ظرفی ریخته و سبزیجات را نیز خرد کنید و مخلوط نمایید.

 

پیازها را پوست کنید و رنده کنید و سپس به همراه ادویه جات به مخلوط خمیر اضافه کنید.

 

تخم مرغ ها را یکی یکی درون ظرف خمیر اضافه کنید و مواد را کامل مخلوط کنید تا یکدست شود.

 

بر روی ظرف خمیر سلفون بکشید و به مدت ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا مواد استراحت کند.

 

در یک ماهی تابه کمی روغن بریزید و بعد از داغ شدن آن، مایع خمیر را درون ماهی تابه بریزید و کامل در ظرف صاف کنید.

 

با حرارت ملایم اجاق گاز بگذارید تا یک طرف کوکو کامل سرخ شود.

 

سپس کوکو را به طرف دیگر برگردانید و بگذارید طرف دیگر آن نیز کاملاً طلایی شود.

12jav.net

 

پیشنهادات ما
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.