کوکوی مرغ و قارچ؛ طرز تهیه و دستور پخت کامل
کوکوی مرغ و قارچ که روش درست کردن آن در این مطلب آموزش داده شده و با طعم پیازچه همراه است که بسیار مزه خوبی دارد.
دوات آنلاین -کوکوی مرغ و قارچ با طعم پیازچه یکی از خوشمزه ترین غذاهایی است که می توانید برای شام درست کنید. مخصوصا این که سریع آماده می شود و برای آنهایی که وقت کافی برای آشپزی ندارند بسیار مناسب است. البته اگر پازچه دوست نداشتید یا در دسترس نبود می توانید آن را حذف کنید. طرز تهیه این غذا را به نقل از خراسان بخوانید:
مواد لازم برای کوکوی مرغ و قارچ
سینه مرغ پخته شده– 3 عدد
سیبزمینی پخته شده – 2 عدد
پیازچه خردشده – 2عدد
جعفری خردشده – یک چهارم پیمانه
زردچوبه – یک قاشق چای خوری
تخممرغ – 5 عدد
قارچ خردشده – 4عدد
روغن، نمک و فلفل – به میزان لازم
ماست وسبزی - به دلخواه
دستور پخت کوکوی مرغ و قارچ
در یک کاسه مناسب تکههای مرغ را ریز خرد کنید. آنها را داخل ظرف غذا ساز هم میتوانید بریزید تا کاملاً خرد شود. تکههای مرغ پخته را همچنین میتوانید چرخ کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوکوی کرفس؛ غذایی خوشمزه با عطر عالی
سیبزمینی پخته را هم کاملاً له کنید. بعدآن را داخل کاسه بریزید و با مرغ خوب مخلوط کنید.
قارچهای خردشده را همراه با جعفری، پیازچه، زردچوبه و به میزان لازم نمک و فلفل داخل کاسه بریزید. تخممرغها را اضافه کنید و همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوکوی ماست
در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس همه مایه کوکو را داخل تابه بریزید. حرارت را کم و صبر کنید تا یک طرف کوکو سرخ شود، سپس آن را برش بزنید و برگردانید تا طرف دیگرکوکو هم بپزد.
کوکوی آمادهشده را داخل ظرف مورد نظرتان بریزید و همراه با ماست و سبزیهای دلخواه سرو کنید.
این مقدار مواد را می توانید برای چهار تا شش نفر آماده کنید. زمان آماده سازی و پخت آن ۲۵ دقیقه است.
12jav.net