پیشنهادات ما
افزایش سهم زنان در ابتلای به ایدز
مشاور کمیته پیگیری و کنترل ایدز بهزیستی خبر داد

افزایش سهم زنان در ابتلای به ایدز

اکنون راه انتقال این بیماری بیشتر از طریق اعتیاد تزریقی است ولی به سمت انتقال از طریق روابط جنسی در حرکت است.

دوات آنلاین-مشاور کمیته پیگیری و کنترل ایدز سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه 34 هزار مبتلا به ایدز در کشور شناسایی و ثبت شده‌اند، گفت: تخمین زده می‌شود به همین تعداد نیز افراد مبتلا به ایدز وجود دارد که از بیماری خویش آگاهی ندارند و برای تشخیص اقدام نکردند.

کامبیز محضری در کارگاه آموزشی پیشگیری از ایدز ویژه کارکنان مراکز کاهش آسیب بهزیستی‌ کشور، در جمع خبرنگاران استان با اشاره به اینکه در سال‌های 94 و 95 سهم زنان در ابتلای به ایدز رو به افزایش بوده است و اکنون به 33 درصد رسیده است، ادامه داد: اکنون راه انتقال این بیماری بیشتر از طریق اعتیاد تزریقی است ولی به سمت انتقال از طریق روابط جنسی در حرکت است.

مشاور کمیته پیگیری و کنترل ایدز سازمان بهزیستی کشور تاکید کرد: کودکان مبتلا به این بیماری در کشور زیر 10 درصد هستند که علاوه بر شناسایی، آموزش‌های پیشگیری متناسب با سن آن‌ها در هشت استان کشور در حال انجام است.

وی ادامه داد: کودکان یتیم مبتلا به ایدز به بهزیستی معرفی و تحت حمایت و سرپرستی قرار می‌گیرند.

محضری با اشاره به اینکه تعداد افراد مبتلا به ایدز در ایران از میانگین جهانی کمتر است، اظهار کرد: در برنامه چهارم استراتژیک، برنامه‌ریزی به گونه‌ای صورت گرفته است که در حدود سه سال آینده بتوان به مهار و کنترل این بیماری به شکلی که رشد فزاینده ابتلا به این بیماری نباشد، رسید.

وی تصریح کرد: علاوه بر سازمان بهزیستی، سایر دستگاه‌ها همچون آموزش و پرورش در ارائه آموزش برای پیشگیری از این بیماری سهیم هستند.

محضری اضافه کرد: آموزش‌ها باید به نحوی باشد که این بیماری به عنوان یک بیماری عفونی همانند سایر بیماری‌های عفونی شناخته شود و ترس از عدم پذیرش در افراد از بین رود.

محضری در خصوص طول عمر افراد مبتلا به ایدز خاطرنشان کرد: اگر تشخیص به موقع انجام شود و بلافاصله فرد تحت درمان قرار گیرد، فرد زندگی و طول عمر طبیعی خواهند داشت که قرار است درمان پس از تشخیص به موقع از مردادماه جاری در کشور اجرا شود.

 

 

12jav.net

 

پیشنهادات ما
کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.