2024/11/21
۱۴۰۳ پنج شنبه ۱ آذر
پیشنهادات ما
طرز تهیه اشکنه گوجه فرنگی، غذای حاضری برای شام

طرز تهیه اشکنه گوجه فرنگی، غذای حاضری برای شام

دستور پخت اشکنه گوجه فرنگی را که غذای ساده ای برای شام است در اینجا یاد بگیرید.

دوات آنلاین -فهرستی طولانی از انواع غذای ساده و حاضری برای شام وجود دارد اما ما در اینجا اشکنه گوجه فرنگی را به شما پیشنهاد می دهیم که یک غذای گیاهی سالم است.

 

مواد لازم برای اشکنه گوجه فرنگی

به نوشته خراسان شما برای تهیه این شام حاضری به مواد زیر نیاز دارید:

 تخم مرغ: ۴ عدد

 پیاز: یک عدد درشت

 سیب زمینی:  ۲ عدد متوسط

 گوجه فرنگی:۲ تا ۳ عدد

 رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذا خوری

 زردچوبه: نصف قاشق سوپ خوری

 نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

دستور تهیه و طرز پخت اشکنه گوجه فرنگی را بخوانید

دستور پخت اشکنه گوجه فرنگی

1-پیازها را بشویید و با یک چاقوی مناسب خرد و سپس در یک قابلمه سرخ کنید.

 

بیشتر بخوانید: اشکنه سیب زمینی و پیاز را چه طور درست کنیم

 

2-سپس زردچوبه را به پیازهای تفت داده شده اضافه کنید  و هم بزنید.

 

3-در این مرحله گوجه فرنگی ها را رنده کنید، همچنین می توانید پوست گوجه فرنگی ها را بگیرید و آن را ریز خرد و سپس به مواد داخل قابلمه اضافه کنید.

 

4-وقتی که آب گوجه فرنگی تبخیر شد حالا نوبت اضافه کردن رب گوجه فرنگی به مواد است سپس مواد را به خوبی تفت دهید.

 

5-اکنون  سه تا چهار لیوان آب به قابلمه اضافه کنید.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کامل کوکوی بادمجان

 

6-سیب زمینی ها را پوست بگیرید و کاملا بشویید و سپس آن ها را نگینی خرد و به قابلمه اضافه کنید.

 

7-صبر کنید سیب زمینی ها پخته شود.

 

8-تخم مرغ ها را در یک کاسه بشکنید و آن ها را کاملا هم بزنید تا زرده و سفیده آن‌ها مخلوط شود.

 

9-در مرحله بعد تخم مرغ ها را به آرامی به اشکنه اضافه کنید و دایم آن را با قاشق هم بزنید تا تخم مرغ ها سفت و بسته نشود.

 

10-حالا مقداری نمک و فلفل را به اشکنه اضافه کنید.

 

11-پس از آن که مقداری اشکنه قل خورد، غذای شما حاضر است.

12jav.net

 

پیشنهادات ما
دیدگاه‌ها
زهراوزیری 1401/05/29
اگه اول سیب زمینی روکه تکه های بزرگ تقسیم کردیم سرخ کنیم کناربذاریم بعدیک عدد بادمجانراسرخ کردکناربذاریم بهد پیازوسرخ کنیم بعد گوجه‌به طریقی که گفته شده اضافه کنیم ابش که خشک شد یک تایک ونیم قاشق اردگندمو تفت بدیم برای لعاب غذابعدربوادویه هاشو یک سرتفت بدبمو اب بریزیم چوش کهوامد کمش کنیم نیمساعت که جوشید تخم مرغارو هم میزنیم ومخلوط میکنیم برای ترشی غداهم ابغورهومیریزیمه

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.