طرز تهیه اشکنه گوجه فرنگی، غذای حاضری برای شام
دستور پخت اشکنه گوجه فرنگی را که غذای ساده ای برای شام است در اینجا یاد بگیرید.
دوات آنلاین -فهرستی طولانی از انواع غذای ساده و حاضری برای شام وجود دارد اما ما در اینجا اشکنه گوجه فرنگی را به شما پیشنهاد می دهیم که یک غذای گیاهی سالم است.
مواد لازم برای اشکنه گوجه فرنگی
به نوشته خراسان شما برای تهیه این شام حاضری به مواد زیر نیاز دارید:
تخم مرغ: ۴ عدد
پیاز: یک عدد درشت
سیب زمینی: ۲ عدد متوسط
گوجه فرنگی:۲ تا ۳ عدد
رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذا خوری
زردچوبه: نصف قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
دستور پخت اشکنه گوجه فرنگی
1-پیازها را بشویید و با یک چاقوی مناسب خرد و سپس در یک قابلمه سرخ کنید.
بیشتر بخوانید: اشکنه سیب زمینی و پیاز را چه طور درست کنیم
2-سپس زردچوبه را به پیازهای تفت داده شده اضافه کنید و هم بزنید.
3-در این مرحله گوجه فرنگی ها را رنده کنید، همچنین می توانید پوست گوجه فرنگی ها را بگیرید و آن را ریز خرد و سپس به مواد داخل قابلمه اضافه کنید.
4-وقتی که آب گوجه فرنگی تبخیر شد حالا نوبت اضافه کردن رب گوجه فرنگی به مواد است سپس مواد را به خوبی تفت دهید.
5-اکنون سه تا چهار لیوان آب به قابلمه اضافه کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کامل کوکوی بادمجان
6-سیب زمینی ها را پوست بگیرید و کاملا بشویید و سپس آن ها را نگینی خرد و به قابلمه اضافه کنید.
7-صبر کنید سیب زمینی ها پخته شود.
8-تخم مرغ ها را در یک کاسه بشکنید و آن ها را کاملا هم بزنید تا زرده و سفیده آنها مخلوط شود.
9-در مرحله بعد تخم مرغ ها را به آرامی به اشکنه اضافه کنید و دایم آن را با قاشق هم بزنید تا تخم مرغ ها سفت و بسته نشود.
10-حالا مقداری نمک و فلفل را به اشکنه اضافه کنید.
11-پس از آن که مقداری اشکنه قل خورد، غذای شما حاضر است.
12jav.net