2024/11/21
۱۴۰۳ پنج شنبه ۱ آذر
پیشنهادات ما
طرز تهیه 4 املت خاص برای پذیرانی در مهمانی صبحانه

طرز تهیه 4 املت خاص برای پذیرانی در مهمانی صبحانه

اگر برای صبحانه مهمان دارید یکی از این 4 املت را برایش درست کنید تا از میل کردن آن حسابی لذت ببرد.

دوات آنلاین -املت ها این توانایی را دارند که میز صبحانه شما را به ویژه برای پذیرایی از مهمانان خوش رنگ و خوش طعم کنند. طرز تهیه و دستور پخت 4 نوع املت پنیری، قیساوا، تره کوهی و املت گیلانی پنیر برشته در ادامه شرح داده شده است.

 

طرز تهیه املت پنیری

به نوشته همشهری شما برای درست کردن املت پنیری برای 4 نفر به مواد زیر نیاز دارید:

تخم مرغ: 3 عدد

خامه: 3 قاشق غذاخوری

پنیر چدار رنده شده: یک چهارم پیمانه

کره: یک قاشق غذاخوری

آویشن، پونه و ریحان خشک خرد شده: به مقدار لازم

نمک و فلفل: به مقدار لازم

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه املت سیب زمینی

 

ابتدا فر را روشن کرده و با درجه ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.

 

تخم مرغ ها و خامه را با همزن برقی ۲ تا ۳ دقیقه بزنید تا کاملا با هم ترکیب شده و مایه سبکی به دست آید. نمک و فلفل را هم به مایه افزوده و هم بزنید.

 

کره را داخل تابه مناسب ریخته و در فر ذوب کنید. مواد را در تابه بریزید و در فر را ببندید تا مایه کمی خودش را بگیرد. در ادامه که املت تا حدودی سفت شد، آن را از فر خارج کرده و مواد را به حالت دورانی و آرام از دیواره ها جدا کنید.

 

پنیر رنده شده و سبزیجات خرد شده را روی تخم مرغ ها بریزید و دوباره ظرف را در فر قرار دهید تا زمانی که پنیر آب شده و املت پنیری کاملا انسجام یابد. در انتها به مدت چند دقیقه گریل را روشن کنید تا روی املت برشته شود.

املت گیلانی پنیر برشته را چطور درست می کنند

دستور پخت املت گیلانی پنیر برشته

مواد لازم برای املت گیلانی پنیر برشته برای 2 نفر به شرح زیر است:

پنیر فتا: 10 گرم

تخم مرغ: 2 عدد

سیر: یک حبه

گشنیز خشک: یک قاشق غذاخوری

زردچوبه: نصف قاشق چایخوری

کره: 30 گرم

نمک و فلفل: به مقدار لازم

 

حتما بخوانید: طرز تهیه کوکو تن ماهی با سیب زمینی

 

ابتدا کره را داخل یک ماهیتابه ریخته و اجازه دهید تا آب شود . سپس پنیر فتا را خرد کرده و در ماهیتابه بریزید و هم بزنید.

 

در این فاصله تخم مرغ ها را در یک کاسه بشکنید. زردچوبه را به پنیر و کره اضافه کرده و هم بزنید. کمی بعد سیر را اضافه کنید.

 

بوی سیر که بلند شد تخم مرغ های همزده را داخل ماهیتابه بریزید. در ادامه مواد را هم بزنید تا پنیر و تخم مرغ کاملا با هم مخلوط شوند.

 

در انتها گشنیز خشک، نمک و فلفل را هم به مواد بیفزایید. روی شعله ملایم گاز حدود ۷ دقیقه ترکیب را هم بزنید تا املت آماده شود.

دستور پخت املت قیساوا را یاد بگیرید

طرز تهیه املت قیساوا

مواد لازم برای املت گیلانی قیساوا برای 2 نفر به شرح زیر است:

تخم مرغ درشت: 2 عدد

خرما: 10 عدد

کره: 25 گرم

گردو خرد شده: 2 قاشق غذاخوری

دارچین: نوک قاشق چایخوری

پودر زنجبیل: نوک قاشق چایخوری

نمک: به مقدار لازم

 

در همین زمینه: طرز تهیه سوسیس بندری با سیب زمینی و قارچ

 

ابتدا هسته خرماها را بگیرید و هر کدام را چهار قسمت کنید.

 

در یک ماهیتابه کره را گرم کرده و خرماها را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شود.

 

گردو، دارچین و پودر زنجبیل را داخل ماهیتابه ریخته و چند دقیقه تفت دهید.

 

در یک کاسه تخم مرغ ها را بشکنید و با چنگال هم بزنید تا زرده و سفیده کاملا با هم مخلوط شوند.

 

در این مرحله کمی نمک اضافه کنید و تخم مرغ ها را به سایر مواد ماهیتابه بیفزایید. صبر کنید کمی تخم مرغ خودش را بگیرد و سپس به آرامی هم بزنید. در پایان پخت کمی دارچین روی املت بپاشید.

طرز تهیه و دستور پخت املت تره کوهی

املت تره کوهی را چطور درست کنیم

مواد لازم برای املت تره کوهی برای 2 نفر به شرح زیر است:

پیازچه: 4 عدد نگینی خرد شده

تره کوهی خشک شده: یک سوم لیوان فرانسوی

تخم مرغ: 2 عدد

روغن زیتون یا کره: به مقدار لازم

نمک و فلفل: به مقدار لازم

 

حتما بخوانید: طرز تهیه دو نوع نرگسی با بادمجان و اسفناج

 

تره کوهی خشک شده را به مدت ۵ دقیقه در مقداری آب خیس کنید تا نرم شود. سپس آن را آبکش کرده و کنار بگذارید.

 

در یک ماهیتابه متوسط مقداری کره یا روغن زیتون بریزید و روی شعله ملایم گاز گرم کنید. پیازچه های نگینی خرد شده را در ماهیتابه بریزید تا سرخ شود.

 

وقتی رنگ پیازچه ها طلایی شد، تره کوهی را اضافه کنید و تفت دهید.

 

در انتها تخم مرغ ها را یکی یکی در ماهیتابه و روی پیازچه و تره کوهی بشکنید و صبر کنید تا سفیده تخم مرغ خوب خودش را بگیرد. نمک و فلفل را هم در انتها به املت بیفزایید.

 

پیشنهادات ما
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.