2024/11/21
۱۴۰۳ پنج شنبه ۱ آذر
پیشنهادات ما
غذای ساده و حاضری برای شام چی بپزیم

غذای ساده و حاضری برای شام چی بپزیم

اگر برای تهیه شام به مشکل انتخاب برخورده اید غذاهای ساده و حاضری که در این مطلب به شما معرفی شده اند بسیار خوشمزه و جذاب هستند.

دوات آنلاین -شام چی درست کنم؟ این سوالی است که شاید همه ما از خودمان پرسیده باشیم. مخصوصا وقت هایی که کارهایمان کمی گره خورده و فرصت و حوصله لازم برای آشپزی مفصل و ایستادن پای اجاق را نداریم. در این شرایط به شما پیشنهاد می کنیم سراغ یکی از غذاهای زیر بروید.

فینگر فود گوشت و قارچ؛ شام حاضری در 10 دقیقه

فینگر فود گوشت و قارچ؛ شام حاضری در 10 دقیقه

مواد لازم

آرد : 1 پیمانه

ماست : نصف پیمانه

بیکینگ پودر، نمک و زعفران : به مقدار لازم

روغن مایع : 12 پیمانه

تخم مرغ : 2 عدد

گوشت چرخ کرده : 200 گرم

قارچ : 150 گرم

رب گوجه فرنگی : 2 قاشق  غذاخوری

پیار نگینی خرد شده : به مقدار لازم

کنجد : به مقدار لازم برای تزیین

 

طرز تهیه

پیاز نگینی را درون تابه ای تفت داده و بعد از اضافه کردن نمک، زردچوبه و ادویه، رب را اضافه کرده و قارچ خرد شده و گوشت چرخ کرده را درون آن تفت دهید.

 

پیشنهاد: غذا با سویا چی درست کنیم

 

تخم مرغ ها را یکی یکی به روغن مایع اضافه کرده و مخلوط کنید.

 

سپس زعفران و نمک را اضافه کنید و هم بزنید تا مایع یکدستی درست شود.

 

ماست و بیکینگ پودر را با هم مخلوط و به مخلوط تخم مرغ و روغن اضافه کنید.

 

در انتها آرد را اضافه کرده تا خمیر یکدستی حاصل شود.

 

ساندویچ میکر را روشن کرده و کمی چرب کنید.

 

کنجد را درون قالب های ساندویچ میکر بریزید.

 

کمی از مایع درون قالب بریزید تا کمی خودش را بگیرد.

 

مخلوط گوشت و قارچ را وسط خمیر بریزید و مقداری دیگر از خمیر روی مخلوط بریزید و به شکل بقچه ببندید.

 

درب ساندویچ میکر را بسته و بگذارید 10 دقیقه کاملا برشته شود.

 

بعد از 10 دقیقه در را باز کرده و بعد از خنک شدن آن را درون ظرف سروتان بچینید.

گوجه شکم پر؛ شام ساده و سریع

گوجه شکم پر؛ شام ساده و سریع

چی لازم داریم

گوجه گیلاسی : به تعداد

نمک و فلفل : به مقدار لازم

ژامبون خرد شده : به مقدار لازم

پنیر بوراتا : 1 قالب

روغن زیتون : کمی

برگ های کوچک ریحان

 

دستور پخت

فر را به دمای 425 درجه برسانید.( اگر فر ندارید از اجاق گاز استفاده کنید)

 

شام ساده: طرز تهیه پوره برنج و سیب ‌زمینی

 

ژامبون خرد شده، روغن زیتون، نمک، فلفل و کمی آبلیمو تازه را با هم مخلوط کنید.

 

پنیر بوراتا را رنده کرده و به مخلوط ژامبون اضافه کنید.

 

مخلوط را درون گوجه های گیلاسی بریزید.

 

سینی فر را چرب کرده و گوجه ها را درون سینی بچینید.

 

سینی را برای 8 دقیقه درون فر قرار دهید تا پنیرها طلایی شود.

 

بعد از خنک شدن گوجه ها را با برگهای ریحان تزیین کنید.

شامی قارچ؛ یک غذای حاضری

شامی قارچ؛ یک غذای حاضری

مواد مورد نیاز

قارچ : 450 گرم

تخم‌ مرغ : 2 عدد

پیاز رنده شده : یک عدد

آرد نخودچی : 100 گرم

آرد سوخاری : 50 گرم

سبزی معطر ریز خرد شده : 2 قاشق غذا‌خوری

بکینگ پودر : یک قاشق مربا‌خوری

نمک و فلفل و زرد چوبه : به میزان لازم

روغن : به میزان لازم

 

چطور بپزیم

ابتدا پیاز را چرخ کنید و آب آن را بگیرید.

 

آشپزی: دستور پخت 4 کوکوی متفاوت برای شام

 

قارچ را هم پس از چرخ ‌ با پیاز مخلوط کنید و در یک ظرف بریزید. تخم‌مرغ‌ها را بشکنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید.

 

آرد را به اندازه‌ای بریزید که خیلی سفت نشود و کمی ورز دهید تا‌ مواد منسجم شوند.

 

روغن را داغ کنید و از مواد شامی به اندازه یک نارنگی بر‌دارید و با دست صاف کنید و فرم دهید‌.

 

بعد در روغن داغ سرخ کنید‌.

 

شامی‌ها را در دیس چیده و اطراف آنها را با خیار‌شور، زیتون و سبزی خوردن تزئین و میل کنید.

املت اسپانیایی؛ یک شام ساده و خوشمزه

املت اسپانیایی؛ یک شام ساده و خوشمزه

چه موادی لازم داریم

8 عدد تخم مرغ

2 عدد سیب زمینی بزرگ

نمک و فلفل

روغن زیتون

 

آموزش طرز پخت

سیب زمینی ها را پوست کنده، بشویید و به قطعات کوچک تقسیم کنید.روغن زیتون را در یک ماهیتابه بزرگ و پهن بریزید و بگذارید تاداغ شود.

 

شام سریع: طرز تهیه پوره سیب زمینی با خامه ترش و پیاز

 

سیب زمینی ها را درون ماهیتابه ریخته و صبر کنید تا به رنگ طلایی درآیند.

 

یک کاسه بزرگ آماده کنید. تخم مرغ ها را در آن بشکنید و آنقدر آنها را هم بزنید تا کاملا یکدست شوند.

 

سپس نمک و سیب زمینی را به تخم مرغ ها اضافه کنید و با دستگاه مخلوط کن بزنید و برای چند دقیقه ای کنار بگذارید.مخلوط آماده شده را در ماهیتابه ریخته و بگذارید به مدت 5 دقیقه بپزند.

 

سپس املت پخته شده را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز خوب بپزد.این غذا را بنابر سلیقه شخصی تان می توانید داغ و یا سرد سرو کنید.

 

منابع: سیمرغ- جام جم

12jav.net

 

پیشنهادات ما
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.