ترفندهایی برای خوشمزه تر شدن آب دوغ خیار
در آب دوغ خیار چی بریزیم که خوشمزه تر و جذاب تر شود؟
دوات آنلاین -آب دوغ خیار غذای حاضری و خنک مخصوص تابستان و روزهای گرم است که خیلی ساده و راحت آماده می شود و با ترفندهایی جزئی می توان آن را خوشمزه تر کرد.
در آب دوغ خیار چی بریزیم
به نوشته خراسان شما برای تهیه این غذای ساده و حاضری بهتر است از مواد زیر استفاده کنید:
ماست همزده پرچرب: 200گرم
دوغ نعناع و پونه: نیم لیتر
خیار: 2عدد
سبزی معطر (نعناع، تره، شوید، جعفری تازه): به میزان دلخواه
گل محمدی خشک: به میزان لازم
آب و یخ: به میزان لازم
کشمش، سیر و گردوی خردشده: به میزان دلخواه
نمک و فلفل: به میزان دلخواه
آب دوغ خیار را چطور درست کنیم
برای تهیه یک آبدوغ خیار خوشمزه خیارهای شستهشده را با پوست یا بدون پوست به دلخواه به صورت نگینی خرد کنید. سپس سبزی را خرد کنید و یک کاسه بزرگ برای سرو آبدوغ خیار انتخاب کنید برای شروع ماست پرچرب را کاملا هم بزنید تا یکدست شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه دو نوع نرگسی خوشمزه با بادمجان و اسفناج
سپس آب را به ماست اضافه کنید و آرام هم بزنید. خیار را نگینی خرد کنید و همراه سبزی به بقیه مواد اضافه کنید. در آخر یک لیوان دوغ نعناع و پونه به مخلوط داخل ظرف اضافه کنید و هم بزنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند.
میتوانید به آب دوغ خیار به انتخاب خودتان پیاز یا پیازچه و یخ هم اضافه کنید.
بهتر است گردو، کشمش و گلمحمدی خشک و سیر را در ظرف جداگانهای بگذارید تا هرکسی با توجه به ذائقه خود در سرو آبدوغ خیار از آن استفادهکند.
چند ترفند مهم
نکته1: میتوانید در آخر دو قاشق غذاخوری عرق کاکوتی به آب دوغ خیارتان اضافه کنید که باعث جذب بهتر غذا و جلوگیری از دلپیچه بعد از غذا میشود.
نکته2: اگر طبعتان سرد و بلغمی است میتوانید از سیر، موسیر، گردو و زنجیل هم استفاده کنید. همچنین به جای ماست میتوانید از دوغهای طعمدار آماده یا دوغ کفیر استفادهکنید.
نکته 3: برای درست کردن آب دوغ خیار بهتر است از ماست پرچرب و کمی ترش مزه استفاده کنید تا طعم بهتری پیدا کند.
12jav.net