طرز تهیه پوره برنج و سیب زمینی غذای مناسب برای شام
اگر نمی دانید شام چی درست کنید می توانید سراغ پوره برنج و سیب زمینی بروید. دستور پخت آن را اینجا بخوانید.
دوات آنلاین -پوره برنج و سیب زمینی غذایی مناسب برای شام است. هضم آسان، سرشار بودن از موادمغذی و البته طعمی خوب از ویژگی های این غذای ساده است. دستور تهیه آن را به نقل از جام جم در ادامه بخوانید:
مواد اولیه برای پوره سیب زمینی و برنج
این میزان مواد برای ۴ نفر مناسب است.
برنج: یک پیمانه
گوشت چرخکرده: ۵۰ گرم
سیبزمینی کوچک: ۲ عدد
پیاز متوسط: یک عدد
فلفل دلمهای کوچک: نصف
سیر: ۲ حبه
هویج متوسط: یک عدد
گوجه فرنگی متوسط: یک عدد
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
دستور پخت پوره سیب زمینی و برنج
سیبزمینی و هویج را شسته، پوستکنده و با کمی آب میپزیم یا بخارپز میکنیم و وقتی کمی خنک شد به اندازه دلخواه خرد کرده و کنار میگذاریم.
بیشتر بخوانید: غذای نانی با گوشت چرخ کرده چی درست کنیم
پیاز و سیر را خردکرده و در قابلمهای ریخته و با کمی روغن تفتداده و گوشت چرخکرده را به آنها اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا وقتی گوشت بپزد.
سپس فلفل دلمهای را شسته، مغزش را درآورده و خردکرده و به گوشت اضافه میکنیم و تفت میدهیم تا از خامی درآید. بعد گوجه فرنگی را شسته، پوستکنده و خردکرده و همراه نمک، فلفل سیاه و هویج و سیب زمینی پخته و خردشده به آن اضافهکرده و خوب هم میزنیم و روی حرارت کم میگذاریم تا آب گوجه تمام شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه پیروگی با گوشت و قارچ
برنج را قبل از پخت شسته و با کمی نمک خیس میکنیم و با همان آب روی حرارت گذاشته و وقتی برنج پخت و آبش تمام شد آن را به مواد اضافهکرده و خوب هم میزنیم و با حرارت کم روی دم میگذاریم.
در نهایت این غذای خوشمزه و پرخاصیت را در ظرف مناسبی میریزیم و با ماست سرو میکنیم.
نکات آشپزی
*به جای گوشت میتوان از گوشت مرغ یا سویا هم استفاده کرد.
*میتوانیم از برنج نیمدانه استفاده کنیم.
12jav.net