2021/04/22
۱۴۰۰ پنج شنبه ۲ ارديبهشت
طرز تهیه پوره سیب زمینی با خامه ترش و پیاز؛ پیشنهاد برای شام

طرز تهیه پوره سیب زمینی با خامه ترش و پیاز؛ پیشنهاد برای شام

دستور پخت نوعی پوره سیب زمینی با طعم و مزه ای متفاوت را اینجا یاد بگیرید.

دوات آنلاین -پوره سیب زمینی از جمله غذاهایی است که برای شام مناسب است. شما می توانید آن را با خامه ترش و پیاز درست کنید تا مزه ای متفاوت و جدید داشته باشد. طرز تهیه این غذا را به نقل از روزنامه خراسان در ادامه بخوانید:

 

مواد لازم برای پوره سیب زمینی

 سیب زمینی – 900 گرم

 کره – 2 قاشق غذاخوری

 پیاز خرد شده –یک عدد

 ‌خامه ترش – یک فنجان

 شیر – نصف فنجان

  تره خرد شده – یک قاشق غذاخوری

 نمک و فلفل سیاه  - به مقدار لازم

طرز تهیه پوره سیب زمینی چگونه است

دستور پخت پوره سیب زمینی با خامه ترش

1- ابتدا سیب زمینی های پوست‌کنده را در یک قابلمه بزرگ محتوی آب و نمک بپزید.

 

2-  سیب‌زمینی‌ها را تا جایی بپزید که نرم شود.

 

3- سپس آب را از قابلمه خارج کنید و اجازه دهید فقط سیب زمینی ها داخل آن بماند.

 

بیشتر بخوانید: اشکنه سیب زمینی و پیاز را چه طور درست کنیم

 

4-همزمان با پخت سیب‌زمینی، پیاز خردشده را در یک تابه روی شعله متوسطِ رو به ‌پایین با کره تفت بدهید.

 

5- نمک را به پیاز اضافه کنید و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه آن را تفت دهید تا نرم شود.

 

بیشتر بخوانید: دستور پخت 4 کوکوی متفاوت برای شام

 

6-سیب‌زمینی را با هر وسیله‌ای که می‌خواهید له کنید.

 

7-خامه ترش و شیر را به آن  بیفزایید و هم بزنید.

 

8-سپس پیاز کاراملی، تره، پودر پیاز، نمک و فلفل ‌سیاه را به پوره سیب زمینی اضافه کنید.

 

9-روی پوره‌، تره خرد شده اضافه و آن را سرو کنید.

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.