شیرینی مشهدی را چطور در خانه درست کنیم
طرز تهیه کامل شیرینی مشهدی را که برای پذیرایی از مهمان مناسب است، در اینجا بخوانید.
دوات آنلاین -شیرینی مشهدی هم خوشمزه است هم اندازه های آن کوچک است و در مجموع شیرینی مناسبی است که هم می توانید برای خودتان درست کنید و هم این که با آن از مهمانان خود پذیرایی کنید. طرز تهیه این شیرینی در خانه را به قنل از ایرنا بخوانید:
برای درست کردن شیرینی مشهدی چی لازم داریم
کره یا روغن جامد: ۱۰۰ گرم
پودر قند: نصف پیمانه
وانیل: نصف قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ: ۱ عدد
شهد یا عسل: ۱ قاشق مربا خوری
شیر یا آب ولرم: یک قاشق غذاخوری
پودر کاکائو: ۱ قاشق غذا خوری
آرد: ۱ و نیم پیمانه
شکلات شیری و کاکائویی ذوب شده: به مقدار لازم
مارمالاد و ژله مغزی: به مقدار لازم
پودر پسته: به میزان دلخواه
پودر نارگیل: به میزان دلخواه
طرز تهیه شیرینی مشهدی چگونه است
۱. ابتدا کره یا روغن جامد را آب میکنیم البته نه اینکه گرم باشند؛ و به همراه پودر قند و وانیل به مدت ۲ دقیقه با همزن هم میزنیم تا کرم رنگ شود.
بیشتر بخوانید: چطور خودمان در خانه باقلوای ترکی درست کنیم
۲. بعد یک عدد زرده تخم مرغ را هم به آن اضافه میکنیم و دو دقیقه دیگر هم با همزن هم میزنیم. سپس یک قاشق عسل یا شهد را به همراه آب یا شیر ولرم به بقیه مخلوط اضافه میکنیم و مقداری دیگر هم میزنیم و بعد پودر کاکائو را اضافه و با همزن هم میزنیم. در آخر هم آرد را کم کم اضافه کرده و با قاشق هم بزنید تا خمیر در ظرف جمع شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کامل نان خامه ای خانگی
۳. خمیر احتیاج به ورز دادن ندارد و اگر زیاد هم بزنید به روغن میفتد که مناسب نیست. خمیر آماده شده را داخل نایلون گذاشته و برای نیم ساعت در یخچال استراحت دهید. بعد از نیم ساعت خمیر آماده شده را در داخل نایلون به ضخامت نیم سانت پهن و صاف کنید تا کاملا تمام قسمتهای آن یکدست شود.
ببینید: فیلم آموزش تهیه شکلات مغزدار خانگی
۴. بعد با قالبهای مختلف یا گرد آنها را قالب بزنید. کف سینی فر را کاغذ روغنی انداخته و شیرینیها را با کمی فاصله میچینیم. وسط نصف شیرینیهای قالب زده را هم با پشت سر ماسوله گرد خالی میکنیم. شیرینیها را با دمای فر ۱۸۰ درجه به مدت ۱۰ دقیقه میپزیم و پس از سرد شدن شکلات شیری و کاکایویی را به صورت جداگانه به روش بن ماری ذوب کنید و با ماسوله روی شیرینیهایی که وسطشان خالی شده تزیین میکنیم و به همین ترتیب هر تعدادی که دوست دارید با شکلات، بادام، پودر پسته و پودر نارگیل تزیین کنید.
۵. وسط شیرینیهای ساده و خالی نشده مقداری مارمالاد یا ژله مغزی میریزیم. شیرینیهای ساده را در زیر و شیرینی حفرهدار تزیینشده را روی قسمت زیری قرار دهید تا شیرینیها جفت شوند.
12jav.net