2024/04/20
۱۴۰۳ شنبه ۱ ارديبهشت
11 میلیون مبتلا به کرونا در جهان

11 میلیون مبتلا به کرونا در جهان

تاکنون ۵۲۴ هزار و ۱۷۶ نفر در سراسر جهان بر اثر این بیماری جان باخته‌اند.

دوات آنلاین-ویروس کرونا همچنان در سراسر جهان در حال تکثیر است و شیوع این بیماری با سرعت زیاد ادامه دارد به گونه‌ای که تعداد مبتلایان به این بیماری نزدیک به 11 میلیون نفر شده است.

 

تازه‌ترین آمارها حاکی از آن است که شمار قربانیان کروناویروس جدید در جهان تاکنون به ۵۲۴ هزار و ۱۷۶ نفر رسیده و ابتلای ۱۰ میلیون و ۹۹۱ هزار و ۸۷۲ نفر به این بیماری نیز تأیید شده است.

 

به گزارش ایسنا، روند افزایش آمار مبتلایان به بیماری کووید-۱۹ که تاکنون در ۲۱۳ کشور و منطقه در جهان شیوع یافته، ادامه دارد و این بیماری همچنان قربانی می‌گیرد.

 

همچنین بنابر تازه‌ترین آمارها تاکنون شش میلیون و ۱۵۰ هزار و ۶۰۶ نفر از بیماران مبتلا به کووید-۱۹ بهبود یافته‌اند.

 

از سوی دیگر بنا بر داده‌های دانشگاه جانز هاپکینز، شمار موارد روزانه ابتلا به ویروس کرونا در ایالات متحده رکورد شکسته است. در همین حال برخی منتقدان نگران آن هستند که دولت آمریکا به فکر برگزاری جشنی بزرگ به مناسبت روز استقلال این کشور است.

 

رکورد جدید کرونایی در آمریکا

شمار موارد روزانه ابتلا به ویروس کرونا در آمریکا به رکوردی جدید رسیده است. طبق آمار دانشگاه جانز هاپکینز در ایالت مریلند، در شبانه‌روز گذشته ۵۲ هزار و ۸۹۸ مبتلا در آمریکا شناسایی شده که از نظر تعداد از زمان شروع آلودگی به این ویروس در این کشور سابقه نداشته است.

 

آمریکا همچنان با فاصله زیاد از برزیل در صدر فهرست کشورهای درگیر با بیماری کووید-۱۹ قرار دارد و بیشترین آمار قربانیان و مبتلایان به این بیماری را در دنیا به خود اختصاص داده است.

 

از سوی دیگر برزیل و روسیه به لحاظ تعداد مبتلایان به ترتیب در رتبه‌های دوم و سوم جای گرفتند.

 

بنابر گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی "ورلدُمتر"، تعداد مبتلایان و قربانیان این بیماری در کشورهایی که بنا بر گزارش‌های رسمی بالاترین آمارها را داشته‌اند تا لحظه انتشار این خبر به ترتیب به شرح زیر است:

 

۱. ایالات متحده دو میلیون و ۸۳۷ هزار و ۱۸۹ مبتلا، ۱۳۱ هزار و ۴۸۵ قربانی

 

۲. برزیل یک میلیون و ۵۰۱ هزار و ۳۵۳ مبتلا، ۶۱ هزار و ۹۹۰ قربانی

 

۳. روسیه ۶۶۱ هزار و ۱۶۵ مبتلا، ۹۶۸۳ قربانی

 

۴. هند ۶۲۷ هزار و ۱۶۸ مبتلا، ۱۸ هزار و ۲۲۵ قربانی

 

۵. اسپانیا ۲۹۷ هزار و ۱۸۳ مبتلا، ۲۸ هزار و ۳۶۸ قربانی

 

۶. پرو ۲۹۲ هزار و ۰۰۴ مبتلا، ۱۰ هزار و ۴۵ قربانی

 

۷. شیلی ۲۸۴ هزار و ۵۴۱ مبتلا، ۵۹۲۰ قربانی

 

۸. انگلیس ۲۸۳ هزار و ۷۵۷ مبتلا، ۴۳ هزار ۹۹۵ قربانی

 

۹. ایتالیا ۲۴۰ هزار و ۹۶۱ مبتلا، ۳۴ هزار و ۸۱۸ قربانی

 

۱۰. مکزیک ۲۳۸ هزار و ۵۱۱ مبتلا، ۲۹ هزار و ۱۸۹ قربانی

 

جدول آماری ورلدُمتر نشان می‌دهد که تعدادی از کشورهای آمریکای جنوبی از جمله شیلی و پرو در حال سبقت گرفتن از سایر کشورهای جهان به لحاظ تعداد مبتلایان هستند هرچند هنوز سایر کشورها، فاصله زیادی از ایالات متحده دارند.

 

در عین حال آمریکا و برزیل در حال حاضر رکورددار شمار قربانیان کووید ۱۹ در جهان هستند.

 

بررسی تاثیر طب سنتی چین در مقابله با کرونا

در همین حال برخی از مقامات بهداشتی چین براین باورند که طب سنتی چینی در مواردی به درمان مبتلایان به بیماری کووید-۱۹ در این کشور کمک کرده است.

 

به گزارش ایسنا، محققان در بسیاری از کشورها به بررسی داروهای موجود و تایید شده علمی رو آورده‌اند تا به روشی مناسب برای درمان یا ریشه‌کنی بیماری کووید-۱۹ دست پیدا کنند. در چین، بخشی از تلاش‌ها برای مقابله با این بیماری که به سرعت در جهان شیوع پیدا کرده به کارگیری طب سنتی چینی بوده است.

 

دولت چین به تازگی گزارشی منتشر کرده که نشان می‌دهد طب سنتی چینی به درمان ۹۲ درصد از بیماران مبتلا به کووید-۱۹ در این کشور کمک کرده است. در این گزارش تاکید شده شش داروی سنتی به عنوان داروی موثر برای مقابله با این بیماری عمل کرده است.

 

در گزارش دولت چین در رابطه با داروهای سنتی موثر در درمان کووید-۱۹ به دارویی اشاره شده که در سال ۲۰۰۹ به منظور مقابله با شیوع ویروس آنفلوآنزای H۱N۱ تولید شده است.

 

در چین موارد جدید ابتلا به بیماری کووید-۱۹ گزارش شده که همین موضوع موجب شده تقاضا برای طب سنتی چینی افزایش پیدا کند. شورای دولتی چین برآورده کرده است صنعت بومی طب سنتی چینی تا پایان سال ۲۰۲۰ حدود ۴۲۰ میلیارد دلار رشد می‌کند.

 

محققان در کشورهای مختلف همچنان به دنبال تست و بررسی روش درمانی موثر برای مقابله با بیماری کووید-۱۹ هستند و به همین دلیل مقامات چین امیدوارند تا طب سنتی چینی را به کشورهای درگیر با همه‌گیری این بیماری معرفی کنند.

 

به گزارش مدیکال دیلی، این درحالیست که هنوز شماری از کارشناسان سلامت در دیگر کشورها در مورد بی‌خطر بودن داروهای سنتی تردید دارند.

12jav.net

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.