مرورگر شما از این نوع محتوای ویدیویی پشتیبانی نمیکند. لطفاْ نرم افزار مرورگر خود را بروزرسانی کنید.
This is a modal window.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
دوات آنلاین -یکی از غذاهای متفاوتی که می توانید برای ایجاد تنوع در سفره خود به ویژه برای وعده شام تهیه کنید توپک مرغ و سیب زمینی است. فیلم بالا از برنامه به خانه بر می گردیم کاملا یاد داده که این غذا را چطوری بپزیم.
سیب زمینی ۴عدد متوسط
سینه مرغ پخته شده ۱۲۰گرم
آرد برنج ۵ قاشق غذاخوری
جعفری تازه ریز شده ۱قاشق غذاخوری
پیازچه ۱قاشق غذاخوری
نودل ۲بسته
آرد سفید نصف پیمانه
آب نصف پیمانه
پودر پاپریکا نصف قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
ابتدا سیب زمینی آبپز میکنیم بعد از سرد شدن رنده می کنیم.
فیلم: طرز تهیه توپک برنجی با سبزیجات
سپس جعفری و پیازچه و سینه مرغ ریز شده وارد برنج و نمک و فلفل و پاپریکا را اضافه می کنیم.
بعد از ورز دادن ابتدا در مایع آب و آرد می زنیم و سپس در نودل که ریز کردیم می غلطانیم و سپس حدود نیم ساعت در فریزر استراحت میدهیم و سپس سرخ می کنیم.
نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.