فلافل مرغ را چطور درست می کنند
طرز تهیه و دستور پخت فلافل مرغ ساده است و غذای است که می توانید در کمتر از یک ساعت آماده کنید.
دوات آنلاین -فلافل یکی از محبوب ترین غذاهای ساندویچی است که برای شام می توانید روی آن حساب کنید اما بهتر است فلافل مرغ را هم که دستور پخت آن در ادامه آماده بپزید و امتحان کنید.
قبل از هر چیز بد نیست یادآوری کنیم فلافل را معمولا با سس تند می خورند اما شما می توانید از انواع دیگر سس مخصوصا آنهایی که با ارده درست می شوند استفاده کنید.
مواد مورد نیاز برای فلافل مرغ
آن طور که سرآشپز پاپیون نوشته شما برای تهیه این غذا به مواد زیر نیاز دارید:
مرغ (بدون استخوان) ۲۵۰ گرم
نخود۲ پیمانه
پیاز ۱ عدد
شوید یا هر سبزی معطر دیگر (ساطوری شده) ۲ قاشق سوپ خوری
تخم مرغ ۳ عدد
کاری ۱ قاشق غذا خوری
پودر سوخاری ۱ قاشق غذا خوری
روغن به مقدار لازم
البته غیر از این مواد شما می توانید داخل فلافل، فلفل دلمه ای هم بریزید. پودر پیاز و پودر سیر هم بد نیست اما این به نظر خودتان بستگی دارد.
طرز تهیه فلافل مرغ
شاید فکر کنید برای پختن فلافل حتما باید قالب مخصوص آن را داشته باشید اما این موضوع اطلا ضروری نیست.
ابتدا مرغ را به همراه مقدار کمی روغن کمی تفت دهید و بعد با آب و نمک نیم پز کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سمبوسه مرغ با پنیر
سپس مرغ، نخود شسته شده و پیاز را با هم چرخ کرده، شوید، تخم مرغ و ادویه کاری را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید.
سپس از مایه آماده به اندازه نارنگی برداشته، و در دست به شکل گرد یا بیضی به آن فرم داده و در پودر سوخاری غلتانده و در روغن سرخ کنید.
12jav.net