طرز تهیه دوپیازه شیرازی با سیب زمینی
دوپیازه شیرازی غذای گیاهی سالم و سبکی است که می تواند یک گزینه خوب برای شام باشد.
دوات آنلاین -دوپیازه یکی از غذاهای معروف شیرازی ها است که کاملا گیاهی است و آن را سیب زمینی درست می کنند. این غذا می تواند یک شام سبک برای شما باشد. پس طرز تهیه و دستور پخت آن را بخوانید.
مواد لازم برای دوپیازه شیرازی
بهنوشته تپش جام جام شما برای تهیه دوپیازه شیرازی به مواد زیر نیاز دارید.
سیبزمینی: ۵۰۰ گرم
کره: ۷۵ گرم
آبلیمو: یک چهارم فنجان
جعفری ساطوری شده: نصف فنجان
پیاز داغ کاراملی: ۴ قاشق سوپخوری
نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
نان: برای سرو
دستور پخت دوپیازه شیرازی
سیبزمینیها را با پوست و نصف قاشق غذاخوری نمک در یک قابلمه آب بریزید و روی حرارت متوسط گاز قرار دهید تا بپزند. پوست سیبزمینیها را بکنید و آنها را به قطعات کوچک برش بزنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوکو سیب زمینی پخته به سبک جدید
سپس سه قاشق غذاخوری پیاز داغ را به سیبزمینی اضافه کنید و آنها را روی حرارت کم قرار دهید.
سیبزمینی و پیاز را با هم تفت دهید و هم بزنید. نمک، زردچوبه، فلفل و آبلیمو را به مواد داخل تابه بیفزایید و مواد را با هم تفت دهید تا خوراک کاملا سفت شود.
فیلم: طرز تهیه کتلت سبزیجات و سیب زمینی
پس از آماده شدن دو پیازه، جعفری خرد شده را روی آن بپاشید. خوراک دو پیازه را در یک ظرف مناسب بکشید و روی آن را با باقیمانده پیاز داغ تزئین کنید. این غذای لذیذ را با نان سرو کنید. جای ما را هم خالی کنید.
چند فوت و فن
میتوان از یک قاشق غذاخوری رب گوجهفرنگی یا یک عدد گوجه فرنگی خرد شده نیز استفاده کرد تا رنگ این خوراک، خوشرنگتر شود. برای این کار، رب را حتما از قبل تفت دهید تا رنگ آن باز شود.
فیلم: آموزش تهیه خوراک سیب زمینی و قارچ
میتوانید از یک قاشق غذاخوری شوید خشک، نعنای خشک یا حتی تره تازه خرد شده هم استفاده کنید.
بهجای آبلیمو میتوان از مقداری پودر لیمو عمانی یا چند تکه پرک لیمو استفاده کرد.
برای تزئین، میتوان از گشنیز خرد شده و گوجه فرنگی گیلاسی استفاده کرد.
در برخی طرز تهیهها، سیبزمینی با گوشتکوب له میشود اما یک دو پیازه اصیل شیرازی با سیبزمینی خرد شده درست میشود و ظاهر زیباتری دارد.
بهترین همراه دو پیازه شیرازی، ماست است. اگر هم اهل خانه تنبل نیستند، نان سنگک فراموشتان نشود.
12jav.net