2024/03/19
۱۴۰۲ سه شنبه ۲۹ اسفند
طرز تهیه کوکو سیب زمینی پخته به سبک جدید

طرز تهیه کوکو سیب زمینی پخته به سبک جدید

پاکستانی ها نوعی کوکو سیب زمینی درست می کنند که عطر و طعم عالی دارد. دستور پخت آن را در این مطلب باید بگیرید.

دوات آنلاین -یکی از غذاهای مناسب برای شام کوکو سیب زمینی است اما شما می توانید آن را به روش های مختلفی درست کنید. مثلا استفاده از سیب زمینی پخته به سبک پاکستانی ها می تواند یک غذای جدید برای شما باشد.

 

خراسان نوشت: یکی از تفاوت‌های کوکوی سیب زمینی پاکستانی با ایرانی این است که بسیار معطر و پر ادویه است، مثل دیگر غذاهای پاکستانی و هندی که این از مشخصه های اصلی آن‌هاست و همین باعث می‌شود شما یک طعم جدید را تجربه کنید.

 

بیشتر بخوانید: چه کار کنیم کوکو سیب زمینی و سبزی به ماهیتابه نچسبد

 

مواد لازم برای کوکو سیب زمینی پاکستانی

سیب زمینی:  5 عدد

پیاز: یک عدد

تخم مرغ: 2 عدد

فلفل قرمز پودر شده :یک چهارم قاشق چای خوری

برگ گشنیز خرد شده :2 قاشق غذاخوری

زیره سبز: یک قاشق چای خوری

نمک: به مقدار لازم

کوکوی سیب زمینی پخته را چطور درست کنیم

دستور پخت کوکو با سیب زمینی پخته

1-سیب زمینی ها را بپزید و پوست کنید سپس  آن ها را خوب بکوبید یا چرخ کنید تا به شکل پوره نرم و یکدستی در بیاید.

 

2-دانه های زیره سبز را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت بگذارید و تفت دهید تا بوی زیره بلند شود. ( دقت کنید زیره نسوزد )

 

3- وقتی بوی زیره درآمد بلافاصله آن را از تابه خارج کنید تا بیشتر سرخ نشود.

 

ترفند: چه کار کنیم کوکو سبزی خوشمزه شود

 

4-زیره بوداده، برگ گشنیز خرد شده، فلفل قرمز، پیاز خرد شده و مقداری نمک را به سیب زمینی اضافه و خوب مخلوط کنید.

 

5- یک قاشق از مایه بردارید و با دست به شکل گرد در بیاورید. بهتر است دست هایتان را کمی خیس کنید تا سیب زمینی به دست شما نچسبد.

 

6-تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و با چنگال بزنید تا یکدست شود. داخل ماهیتابه روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.

 

7-کوکوهای سیب زمینی را یکی یکی داخل تخم مرغ بزنید سپس در روغن داغ بیندازید تا سرخ شود.

 

8-پس از این که یک طرف آن طلایی شد برگردانید تا طرف دیگر هم برشته و طلایی شود. چون فقط روی کوکو تخم مرغ دارد و سیب زمینی هم قبلاً پخته شده کافی است هر طرف حدود 40 ثانیه سرخ شود.

 

12jav.net

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.