2021/09/17
۱۴۰۰ جمعه ۲۶ شهريور
چه کار کنیم کوکو سبزی خوشمزه شود

چه کار کنیم کوکو سبزی خوشمزه شود

برای خوشمزه تر شدن کوکو سبزی 10 ترفندی را که در این مطلب آمده است رعایت کنید.

دوات آنلاین -کوکو سبزی هم غذایی ساده است و هم خوشمزه. اگر شما هم می خواهید این غذا را با طعمی دلپذیرتر و عطری بهتر درست کنید بد نیست به فوت و فن هایی که در ادامه به نقل از خراسان آمده است، توجه داشته باشید.

 

فوت و فن های خوشمزه شدن کوکو سبزی

1- اولین نکته سبزی کوکو است ، سبزی کوکو باید تازه باشد و به میزان مناسبی خرد شود ، اگر سبزی کوکو خیلی ریز خرد شود کوکو خرد می شود و طعم آن هم خوب نخواهد شد.

 

فیلم: طرز تهیه شنسیل مرغ رستورانی

 

2- سبزی کوکو شامل تره ، گشنیز ، جعفری و شوید است . نسبت این سبزی‌ها متفاوت است و بیشترین بخش سبزی کوکو را تره تشکیل می دهد و بعد به ترتیب جعفری و گشنیز و شوید .

 

3-  برخی دستورهای کوکو سبزی اصلا شوید هم ندارد و با ترکیب تره ،جعفری و گشنیز تهیه می شود . اگر شوید سبزی زیاد باشد طعم آن بد خواهد شد و به تلخی می‌زند.

با ترفندهای خوشمزه تر شدن کوکو سبزی آشنا شوید

4- در کوکو تقریبا به ازای هر یک پیمانه سبزی خرد شده از یک تخم مرغ متوسط استفاده کنید.

 

5- استفاده از بکینگ پودر سلیقه ای است اما اگر در مواد کوکو باشد بافت آن بهتر خواهد شد  اگر تمایل ندارید آن را حذف کنید.

 

6- از ماست استفاده کنید تا بافت کوکو لطیف تر و خوش طعم تر شود ، آب ماست را بگیرید. بهتر است از ماست چکیده استفاده کنید.

 

ترفند: چه کار کنیم قورمه سبزی روغن بیندازد

 

7- از آرد گندم استفاده کنید و بهتر است آن را الک کنید تا در مواد کوکو به هم نچسبد.

 

8- زرشک و گردو دو طعم دهنده عالی و سنتی در کوکو است ، گردوها را ریز کنید ولی پودر نشوند و زرشک را بشویید و بگذارید آب آن برود.

 

9- اضافه کردن کمی ادویه پلویی عطر متفاوتی به کوکو سبزی خواهد داد.

 

10- برای سرخ کردن کوکو از کره استفاده کنید تا طعم و عطر متفاوتی داشته باشید.

 

اسنپ مارکت
آچاره
کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.