چه کار کنیم کوکو سبزی خوشمزه شود
برای خوشمزه تر شدن کوکو سبزی 10 ترفندی را که در این مطلب آمده است رعایت کنید.
دوات آنلاین -کوکو سبزی هم غذایی ساده است و هم خوشمزه. اگر شما هم می خواهید این غذا را با طعمی دلپذیرتر و عطری بهتر درست کنید بد نیست به فوت و فن هایی که در ادامه به نقل از خراسان آمده است، توجه داشته باشید.
فوت و فن های خوشمزه شدن کوکو سبزی
1- اولین نکته سبزی کوکو است ، سبزی کوکو باید تازه باشد و به میزان مناسبی خرد شود ، اگر سبزی کوکو خیلی ریز خرد شود کوکو خرد می شود و طعم آن هم خوب نخواهد شد.
فیلم: طرز تهیه شنسیل مرغ رستورانی
2- سبزی کوکو شامل تره ، گشنیز ، جعفری و شوید است . نسبت این سبزیها متفاوت است و بیشترین بخش سبزی کوکو را تره تشکیل می دهد و بعد به ترتیب جعفری و گشنیز و شوید .
3- برخی دستورهای کوکو سبزی اصلا شوید هم ندارد و با ترکیب تره ،جعفری و گشنیز تهیه می شود . اگر شوید سبزی زیاد باشد طعم آن بد خواهد شد و به تلخی میزند.
4- در کوکو تقریبا به ازای هر یک پیمانه سبزی خرد شده از یک تخم مرغ متوسط استفاده کنید.
5- استفاده از بکینگ پودر سلیقه ای است اما اگر در مواد کوکو باشد بافت آن بهتر خواهد شد اگر تمایل ندارید آن را حذف کنید.
6- از ماست استفاده کنید تا بافت کوکو لطیف تر و خوش طعم تر شود ، آب ماست را بگیرید. بهتر است از ماست چکیده استفاده کنید.
ترفند: چه کار کنیم قورمه سبزی روغن بیندازد
7- از آرد گندم استفاده کنید و بهتر است آن را الک کنید تا در مواد کوکو به هم نچسبد.
8- زرشک و گردو دو طعم دهنده عالی و سنتی در کوکو است ، گردوها را ریز کنید ولی پودر نشوند و زرشک را بشویید و بگذارید آب آن برود.
9- اضافه کردن کمی ادویه پلویی عطر متفاوتی به کوکو سبزی خواهد داد.
10- برای سرخ کردن کوکو از کره استفاده کنید تا طعم و عطر متفاوتی داشته باشید.
12jav.net