برای مهمانی صبحانه چی درست کنیم؛ پیشنهادهای ویژه
اگر برای وعده صبحانه مهمان دارید می توانید با راهنمایی این مطلب میز مناسبی را تدارک ببینید.
دوات آنلاین -مهمانی صبحانه خیلی خاص است و معمولا به یادماندنی می شود اما همیشه سوال این است که چی درست کنیم؟ طبیعتا شما گزینه های زیادی دارید اما می توانید از پیشنهادهای خاص و ویژه ای که در ادامه آمده است نیز بهره ببرید.
فرنی ورمیشل برای مهمانی صبحانه
فرنی ورمیشل از جمله غذاهای هندی است که آن را هم به عنوان دسر میل می کنند و هم می تونید روی میز صبحانه بگذارید.
چه موادی نیاز داریم
ورمیشل خرد شده: ۱ پیمانه
شیر: ۶ پیمانه
شکر: نصف پیمانه
بادام خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
روغن: ۲ قاشق غذاخوری
پودر هل: نصف قاشق چایخوری
زعفران: نصف قاشق چایخوری
پودر پسته: به مقدار لازم
چطور درست کنیم
ابتدا در یک قابلمه کمی روغن ریخته و بر روی حرارت ملایم بگذارید تا داغ شود.
بیشتر بخوانید: دستور تهیه تخم مرغ اسکاچ
سپس ورمیشل را اضافه و تفت دهید تا طلایی رنگ شود.
شیر را آرام آرام به ظرف اضافه و مخلوط کنید.
شعله را زیاد کرده تا شیر به جوش بیاید.
سپس حرارت را ملایم کرده و مخلوط را مرتب هم بزنید تا غلیظ شود.
شکر، بادام خرد شده، هل و زعفران را اضافه و مواد را هم بزنید.
۵ دقیقه فرنی را هم بزنید و بعد از روی حرارت بردارید.
فرنی ورمیشل را در ظرف سرو ریخته و با پودر پسته تزیین کنید.
پذیرایی از مهمانان با املت پیتزایی
املت پیتزایی یک غذای خاص، مقوی و دلچسب برای مهمانی های شما است.
مواد مورد نیاز
۴ تخم مرغ بزرگ
یک چهارم قاشق چایخوری نمک
یک چهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه
نصف قاشق چایخوری روغن زیتون
۲ قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی گرم
یک چهارم فنجان پپرونی تکه شده
۲ قاشق غذاخوری پنیر موزارلای رندهشده
۲ قاشق غذاخوری ریحان خردشده
۲ قاشق غذاخوری جعفری خردشده
دستور پخت املت پیتزایی
تخم مرغها را هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. آنها را با نمک و فلفل طعمدار کنید.
پیشنهاد: طرز تهیه فرنج تست؛ صبحانه فرانسوی
روغن زیتون را در یک تابه نچسب یا چدنی با حرارت متوسط داغ کنید. روغن را در تابه بچرخانید تا تمام سطح آن را بگیرد. بعد حرارت را کم کنید.
تخم مرغها را به تابه اضافه کنید. بگذارید تمام سطح تابه را بپوشاند. مطمئن شوید که کف تخم مرغ نمیسوزد.
با یک کاردک تخم مرغها را از کناره تابه به مرکز حرکت دهید تا تمام تخم مرغ بپزد. بعد اجازه دهید تا املت کاملا پخته شود.
وقتی املت تقریبا آماده شد، سس گوجه گرم را روی آن بریزید. روی آن پپرونیها و پنیر موزارلای رنده شده را بریزید. برای ۳۰ ثانیه آن را بپزید تا کف آن تقریبا قهوهای شود.
نصف املت را روی لایه دیگر برگردانید و برای ۳۰ ثانیه دیگر بپزید تا پنیر آب شود و همه مواد داغ شوند. آن را با ریحان و جعفری خردشده سرو کنید.
تست کالباس و پنیر؛ یک صبحانه خوشمزه
تست کالباس و پنیر صبحانه محبوب آمریکایی است که البته در همه کشورها دیده می شود.
مواد لازم
هویج : 1 عدد
سیب زمینی : 1 عدد
پنیر پیتزا : به مقدار لازم
تخم مرغ : 3 عدد
نان تست : 6 عدد
نمک : به مقدار لازم
فلفل : به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا سیب زمینی را می گذاریم تا بپزد.(حدود 1 ساعت)باید کاملا نرم شود.
بدانید: دستور پخت املت مکزیکی
هویج را نیز پخته و به صورت ریز در می آوریم .(می توانید قبل از پخت آن را خرد یا رنده کنید و یا بعد از پخت این کار را انجام دهید.)
در این مرحله پس از پخت هویج و سیب زمینی شروع به مخلوط کردن مواد می کنیم.
ابتدا یک قاشق سوپ خوری هویج خرد شده و پخته شده را با یک قاشق سیب زمینی پخته شده و یک قاشق پنیر پیتزا و یک عدد تخم مرغ و به میزان لازم نمک و فلفل مخلوط می کنیم.
میزان انتخابی شما برای نوع سایز قاشق دلخواه است اگر دوست دارید تست شما پر ملات شود قاشق بزرگتر و اگر نه از قاشق کوچکتر برای مواد استفاده کنید.
سپس نان تست را روی ساندویچ ساز گذاشته و مواد را داخل آن می ریزیم.
پس از آن نان تست دیگر را روی آن قرار می دهید و در ساندویچ ساز را می بندیم .
پس از چند دقیقه تست شما آماده می شود.
منابع: غذالند- همشهری
12jav.net