طرز تهیه فرنج تست؛ صبحانه فرانسوی مناسب برای مهمانی
اگر قرار است مهمانی صبحانه برگزار کنید بهتر است طرز تهیه فرنج تست را در این مطلب یاد بگیرید.
دوات آنلاین-فرنج تست برای مهمانیهای صبحانه بسیار مناسب است البته برای خودتان هم میتوانید این خوراکی را تهیه کنید. دستور تهیه این صبحانه فرانسوی را در زیر به نقل از ایرنا زندگی بخوانید:
مواد لازم برای فرنج تست
تخم مرغ بزرگ: ۱ عدد
شیر: یک چهارم پیمانه
نان تست: ۴ تکه
عسل: ۲ قاشق غذاخوری
کره: ۱قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر: نصف قاشق چایخوری
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
روغن مایع: ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه و دستور پخت فرنج تست
۱. شیر را با نمک، بکینگ پودر، وانیل و تخم مرغ هم بزنید تا کاملا یکدست شوند.
ببینید: طرز تهیه 8 املت متفاوت که مهمانی صبحانه را خاص میکند
۲. سپس تابهای را روی حرارت قرار میدهیم و کره و روغن را داخل آن بریزید تا داغ شوند.
۳. نانها را درون مخلوط یکدست شده شیر و تخم مرغ بزنید و در تابه بگذارید تا سرخ شوند.
بیشتر بخوانید: دستور تهیه تخم مرغ اسکاچ بهعنوان صبحانه لاکچری
۴. عسل را داغ کنید و هر وقت رنگ تستها طلایی شد روی آنها عسل داغ بریزید و با میوه میل کنید.
۵. همچنین میتوانید از انواع مارمالاد یا شکلات و خامه هم بهجای عسل داغ و میوه استفاده کنید.
12jav.net