2024/11/21
۱۴۰۳ پنج شنبه ۱ آذر
پیشنهادات ما
املت مکزیکی ساده؛ طرز تهیه کامل

املت مکزیکی ساده؛ طرز تهیه کامل

درست کردن املت مکزیکی اصلا سخت نیست و خیلی سریع آماده می شود. دستور پخت آن را در این مطلب بخوانید.

دوات آنلاین -املت مکزیکی یک صبحانه خاص، خوشمزه و متفاوت است البته بعضی ها آن را برای عصرانه می خورند. طرز تهیه این غذای جذاب در ادامه به نقل از خراسان آمده است.

 

مواد لازم برای املت مکزیکی

تخم مرغ - ۲ عدد

قارچ -  ۱۰ عدد

کره - به مقدار لازم

گوجه فرنگی - ۲ عدد

پیاز- یک عدد

سیر- ۳ حبه

سیب زمینی - یک عدد

فلفل دلمه ای رنگی -  یک عدد

پنیر پارمزان - ۳ قاشق غذا خوری

جعفری -  برای تزیین به مقدار لازم

نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و آویشن - به مقدار لازم.

املت مکزیکی ساده را چطور درست کنیم

دستور پخت املت مکزیکی ساده

1- ابتدا قارچ ها را خوب بشویید و اسلایس کنید و روی آن کمی آب‌لیمو بریزید.

 

پیشنهاد: املت اسپانیایی، صبحانه ای سریع و آسان

 

2- فلفل دلمه ای رنگی را که بهتر است از چند رنگ استفاده شود به صورت مکعبی خرد کنید.

 

3- گوجه‌فرنگی را بعد از شستن خرد کنید. سیب زمینی را  پوست بگیرید و مکعبی ریز خرد کنید.

 

4- داخل یک تابه مقداری کره بریزید و ابتدا فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی را تفت دهید تا کمی نرم شود.

 

5- سپس از تابه خارج کنید در ادامه قارچ اسلایس شده را تفت دهید تا آب قارچ گرفته شود سپس از تابه خارج کنید.

 

طرز تهیه: شکلات صبحانه خانگی بدون فندق

 

6-  سیب زمینی‌ها را داخل یک تابه بریزید و کمی روغن و نمک بزنید سپس سیب زمینی‌ها را سرخ کنید.

 

7- پیاز را پوست بگیرید و خلالی ریز خرد کنید و به همراه سیر خرد شده در تابه تفت دهید.

 

8- تا این جا تمام مواد جداگانه تفت داده شده است.

 

9-  تخم مرغ ها را داخل کاسه بشکنید و به آن نمک ،فلفل سیاه ،آویشن، کمی زردچوبه و پنیر پارمزان اضافه کنید.

 

10-  با همزن دستی خوب هم بزنید تا تخم مرغ ها از لختگی خارج شود.

 

11- در ادامه تمام سبزیجات تفت داده شده را داخل تخم مرغ ها بریزید و هم بزنید. داخل یک تابه بزرگ‌تر کمی کره و روغن بریزید و صبر کنید تا کاملا داغ شود .سپس مواد املت را در تابه بریزید و برای ۵ دقیقه ابتدا در تابه را بگذارید تا کمی تخم مرغ  ها خودش را بگیرد سپس در تابه را بردارید تا املت پخته شود.

12jav.net

 

پیشنهادات ما
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.