کوکوی پیازچه با سیب زمینی؛ طرز تهیه کامل
فوت و فن های درست کردن کوکوی پیازچه را در این مطلب یاد بگیرید و غذایی ساده اما لذیذ تهیه کنید.
دوات آنلاین -کوکوی پیازچه و سیب زمینی از جمله غذاهای ساده ای است که برای شام بسیار مناسب است. دستور پخت و طرز تهیه آن نیز هیچ پیچیدگی خاصی ندارد و می توانید آن را در ادامه به نقل از خراسان بخوانید.
مواد لازم برای کوکوی پیازچه
سیب زمینی متوسط پخته - ٣ عدد
پیازچه - ١٢ عدد
جعفری خرد شده ٢ قاشق غذاخوری
نمک، زرد چوبه، فلفل قرمز – به مقدار لازم
تخم مرغ – 2 عدد
زعفران - کمی
دستور پخت کوکوی پیازچه
1- سیب زمینی پخته سرد شده را پوست و رنده کنید. پیازچه و جعفری خرد شده را اضافه کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کامل کوکوی بادمجان
٢- دو عدد تخم مرغ را در یک کاسه با زردچوبه و نمک و زعفران دم کرده هم بزنید تا یکدست شود.
3- همه مواد را با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
بدانید: ترفندهایی برای خوشمزه تر شدن کوکو سبزی
4- روغن را در یک تابه نچسب و روی حرارت متوسط داغ کنید. از مایه به اندازه یک قاشق غذا خوری بردارید و در روغن بریزید (روی حرارت متوسط).
5- روی آن را با قاشق کمی صاف و سرخ کنید.
12jav.net