ته چین گوشت و بادمجان را چطور درست کنیم
ته چین گوشت و بادمجان ته چینی خوشمزه است که با آن می توانید سفره تان را رنگین خوش طعم کنید.
دوات آنلاین -یکی از ته چین های فوق العاده ای که می توانید برای خود یا مهمانان تان تدارک ببینید ته چین گوشت و با دمجان است که طرز تهیه و دستور پخت آن به سبک سرآشپز معروف نواب ابراهیمی در ادامه به نقل از خراسان آمده است.
مواد لازم برای ۲ نفر
پیاز - ۲ عدد
فلفل دلمه ای- یک عدد
گوجه فرنگی -۲ عدد
هویج - ۲ عدد
سیر - یک بوته
گوشت (راسته گوساله) - ۷۰۰ گرم
ادویه گوشت – به میزان لازم
ادویه شامل : فلفلسیاه، زردچوبه، پودر سیر، پودر پیاز، پاپریکا شیرین، دارچین ( از هرکدام یک قاشق چای خوری)
نمک – به مقدار لازم
بادمجان - ۲ عدد
برنج - ۴ پیمانه (حدود ۷۰۰ گرم)
فیلم آشپزی: دستور پخت ته چین دیگی
مواد مایه ته چین
زعفران دم شده – به میزان دلخواه
زرده تخممرغ - ۴ عدد (سفیده نزنید تا بوی نامطلوبی نگیرد)
ماست - ۱۰ قاشق غذاخوری
روغن - ۱۰ قاشق غذاخوری
نمک – کمی
طرز تهیه ته چین گوشت و بادمجان
1- گوشت را همراه پیاز ، سیر، هویج و فلفل دلمهای روی حرارت بگذارید تا بپزد .
ببینید: طرز پخت ته چین مرغ مجلسی
2- برنج را خیس و به روش چلو آبکش کنید .
3- بادمجان را پوست بگیرید و حلقه ای برش بزنید و در کمی روغن سرخ کنید.
4- بعد از پخته شدن گوشت آن را با استفاده از چنگال ریش کنید.
5- در ظرف مناسب تخم مرغ ، ماست و روغن را اضافه کنید و کاملا هم بزنید .
6- سپس زعفران دم کشیده را به مواد ته چین اضافه کنید و از برنج آبکش شده به آن بیفزایید و خوب هم بزنید.
7- در لایه پایینی قابلمه یک لایه برنج زعفرانی بریزید و با قاشق کاملا سطح آن را صاف کنید .
8- گوشت ریش شده را که آب آن کاملا گرفته شده است به آن بیفزایید .
9- یک لایه از بادمجان را روی لایه گوشت بگذارید و سپس برنج سفید را بریزید. بعد از دم کشیدن برنج آن را به صورت قالبی درآورید و در ظرف مناسب سرو کنید.
12jav.net