مرورگر شما از این نوع محتوای ویدیویی پشتیبانی نمیکند. لطفاْ نرم افزار مرورگر خود را بروزرسانی کنید.
This is a modal window.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
دوات آنلاین -تاکو و ته چین بادمجان و مرغ از جمله غذاهای لذیذی است که طرز تهیه و دستور پخت آن را می توانید در فیلم بالا از برنامه به خانه بر می گردیم تماشا کنید و یاد بگیرید.
برنج آبکش شده ٤ پیمانه
زعفران دم کرده ٢ قاشق سوپخوری
ماست نصف پیمانه
تخم مرغ یک عدد
روغن و نمک و ...
کنسرو بادمجان یک قوطی
مرغ پخته شده ٢ پیمانه
زرشک نصف پیمانه
خلال بادام و پسته به میزان لازم
بیشتر بخوانید: طرز تهیه ته چین مجلسی با مرغ در قابلمه
در ظرفی ماست و تخم مرغ و روغن و زعفران را مخلوط کنید و برنج را به آن اضافه کنید و درون ظرف نچسب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا پخته شود.
درون تابه مرغ ریش ریش شده و کنسرو بادمجان و و کمی از زرشک را مخلوط کنید.
چند دقیقه تفت دهید و بعد از پخت ته چین روی ته چین را با این مخلوط و مابقی زرشک و خلال پسته و بادام تزیین کرد و سرو کنید.
نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.