مرورگر شما از این نوع محتوای ویدیویی پشتیبانی نمیکند. لطفاْ نرم افزار مرورگر خود را بروزرسانی کنید.
This is a modal window.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
دوات آنلاین -ته چین ها همیشه محبوب هستند و البته دستور پخت های متنوعی هم دارند. یکی از متفاوت ترین انواع آنها که مجلسی هم محسوب می شود ته چین دیگی است که می توانید آن را با غذاهای مختلف از خورشت قیمه تا لوبیا پلو و آلبالو پلو و ... درست کنید. طرز تهیه این ته چین را در فیلم بالا از برنامه به خانه بر می گردیم ببینید.
برنج ۴ پیمانه
ماست ۱ پیمانه
زرده تخم مرغ ۲ عدد
تخم مرغ ۲ عدد
روغن مایع ربع پیمانه
زعفران حل شده ۲ ق س
لوبیا سبز پخته شده ۱ پیمانه
پیاز سرخ شده ۲ عدد
مرغ پخته شده ۲۰۰ گرم
قیسی ۴ عدد
اسفناج پخته شده ۱ پیمانه
زرشک برای تزیین
برنج را که از چند ساعت قبل خیس کرده بودیم داخل آب جوش ریخته و پس از 10 دقیقه آبکش می کنیم.
فیلم آشپزی: طرز پخت ته چین مرغ مجلسی را ببینید
سپس داخل ظرفی مناسب تخم مرغ ها را با ماست و زعفران و نمک و یک قاشق سوپ خوری روغن مایع مخلوط می کنیم و دو سوم برنج را با مواد مخلوط می کنیم و کنار می گذاریم.
داخل یک ظرف لوبیا سبز پخته شده را با پیاز تفت داده شده و مرغ پخته شده و کمی زعفران و نمک مخلوط کرده داخل ظرف دیگر نیز اسفناج پخته شده را با پیاز تفت داده شده و قیسی خرد شده و مرغ پخته شده مخلوط می کنیم و از این مواد جداگانه بین ته چین ها قرار می دهیم.
نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.