2024/03/28
۱۴۰۳ پنج شنبه ۹ فروردين
دلمه بادمجان تبریزی؛ طرز تهیه  و فوت و فن ها

دلمه بادمجان تبریزی؛ طرز تهیه و فوت و فن ها

برای پختن دلمه بادمجان تبریزی نکات ریزی وجود دار که حتما باید آنها را رعایت کنید.

دوات آنلاین -دلمه بادمجان غذایی است که درست کردنش کمی زحمت دارد اما واقعا می ارزد. تبریزی ها این غذای سنتی را واقعا لذیذ درست می کنند طوری که طعمش برای همیشه زیر دندان آدم می ماند. فوت و فن های تهیه این غذا را در ادامه بخوانید.

 

برای دلمه بادمجان چی لازم داریم

بادمجان دلمه ای ۱۰ عدد

لیمو ترش ۱ عدد

رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذا خوری

رب انار ۳ قاشق غذا خوری

زردچوبه و ادویه کاری به مقدار لازم

فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم

گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم

لپه نصف پیمانه

زعفران دم کرده به میزان لازم

سبزی دلمه شامل تره و پیازچه و مرزه و ترخان و نعنا جمعا ۲۵۰ گرم

پیاز بزرگ ۲ عدد

مرزه و نعنا و ترخان خشک از هر کدام ۱ قاشق غذا خوری

زرشک ۳ قاشق غذا خوری

برنج نصف پیمانه

کره ۶۰ گرم

دلمه بادمجان را به سبک تبریزی ها درست کنید

دستور پخت دلمه بادمجان به روش تبریزی ها

در ابتدا مواد داخل دلمه را آماده کنید. ، پیاز را نگینی خرد کنید، در یک تابه نسبتا بزرگ آن را تفت بدهید، سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و دوباره تفت بدهید، لپه را که از قبل پخته اید به مواد اضافه کنید، حالا، ربگ گوجه فرنگی را هم اضافه کنید و به مدت دو دقیقه صبر کنید تا تفت بخورد.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه 2 نوع خوراک بادمجان با قارچ و سیب زمینی

 

سپس سبزی ها را اضافه کنید و تفت بدهید، فلفل و نمک و رب انار را هم اضافه کنید. سبزی های معطر را هم اضافه کنید. دو دقیقه بعد زیراجاق را خاموش کنید و زعفران را اضافه و در تابه را ببندید.

 

در این مدت داخل بادمجان ها را خالی کنید. سعی کنید طوری گوشت را خارج کنید که سوراخ نشود. حالا مواد آماده شده را داخل بادمجان ها پر کنید. 

 

وقتی همه بادمجان ها پر شد، نوبت آماده کردن سس است. مقداری پیاز نگینی را تفت بدهید، آنچه از داخل بادمجان خارج کرده اید را با پیاز مخلوط کرده و سرخ کنید، نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کنید. کمی هم سبزی معطر به آن بزنید. زرشک را اضافه کنید و زیر اجاق را کم کنید.

 

فیلم: آموزش پیچیدن دلمه برگ مو به شکلی متفاوت

 

حالا بادمجان ها را یک به یک داخل ظرف بچینید، نصف استکان آب در اطراف ظرف بریزید طوری این آب را بریزید که روی بادمجان ها نریزد. سپس شعله را کم کنید و به مدت نیم ساعت تا 45 دقیقه ظرف را با در بسته و شعله کم روی اجاق قرار دهید. 

 

بهتر است هر یک ربع یکبار آب مواد را چک کنید که ته نگیرد.

 

زمانی که بادمجان ها پخت دلمه بادمجان شما آماده است ، آب لیمو را در مواد آن بچکانید و سرو و نوش جان کنید.

12jav.net

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.