طرز تهیه بادمجان پلو؛ غذای برنجی با گوشت چرخ کرده
بادمجان پلو از غذاهای قزوینی است که دستور پخت آن را می توانید در اینجا بخوانید.
دوات آنلاین -بادمجان پلو از جمله غذاهای محلی قزوین است که با گوشت چرخ کرده درست می شود و طعم عالی دارد. ضمن اینکه دستور پخت آن هم راحت است و می تواند گزینه مناسبی برای ناهار باشد.
بادمجان پلوی قزوینی با چی درست می شود
به نوشته غذالند شما برای تهیه این غذای برنجی برای 6 نفر به مواد زیر نیاز دارید:
برنج: یک کیلوگرم
بادمجان حلقه شده: یک کیلوگرم
پیاز سرخ شده: یک پیمانه
گوشت چرخ کرده: 500 گرم
گوجه فرنگی حلقه شده:2 پیمانه یا 5 عدد
رب گوجه فرنگی:2 قاشق غذاخوری
روغن: نصف پیمانه
نمک: به میزان لازم
ادویه: به میزان لازم
زردچوبه: به میزان لازم
دستور پخت بادمجان پلو
در ابتدا بادمجان ها را حاضر کنید و آنها را تفت دهید. گوشت را به همراه پیاز داغ و گوجه فرنگی سرخ کنید.
فیلم: طرز تهیه خورشت بادمجان گیلانی بدون گوشت
به گوشت سرخ شده رب گوجه فرنگی اضافه کنید. برنج را آبکش کنید(البته می توانید از روش کته هم استفاده کنید).
برنج آبکش شده را به همراه بادمجان و موادی که تهیه کرده اید به صورت لایه لایه درون قابلمه بریزید.
در آخر روی آن نصف لیوان مخلوط آب روغن بریزید و بگذارید تا برنج به خوبی دم بکشد. پس از یک ساعت غذای شما آماده است.
12jav.net